Opowiastka Liryczna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Opowiastka Liryczna
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:27 |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hmmm
dla mnie nie wolę trzepaki ![]() a tu jest coś denerwującego chyba to, że nie wiem w ogóle co to jest -------------------- ![]() ha! |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Jakie.. miękkie. Ciepłe. Jak kot po kolacji. Powiem tylko tyle- przeczytam jutro Mojemu Panu.
Widzę w tym sens miłosny. Dobrze? -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Hm.To tak-na wiersz nie do konca mi to zakrawa, bardziej cos w rodzaju monologu, ale prozą.Poza tym, myślę, że powinno się skończyć tu:
QUOTE Mówię poważnie, nie krzyczę, Ten zwrot jest genialny, tylko psuje go reszta-ta sciana, glowa i w ogole. Dotąd podoba mi się. |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajne jako opowiastka. A o to chyba chodziło.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
To było tak:
ona myslala, ze on zrobil cos zle, on nic tak naprawde nie zarobil- pomylka, wiec ona przyszla po nieprzespanych nocach mu powiedziec, ze sie pomylila, ale zwlekala za dlugo i on jej nie otwieral. No, ale w koncu otworzyl. Koniec historii. Tak, to miala byc opowiastka ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:16 |