Bajka Dla świętego Renifera
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bajka Dla świętego Renifera
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powstał w okolicach świąt, ale wrzucam dopiero teraz. Ot, rymowanka dla wywołania uśmiechu.
- Co tu zrobić, co tu zrobić? - Duma nocą Pan Tadory. Szuka w szafie, szuka w wannie. - Gdzie podziały się kolory? Koniec. Myśli. Chwila ciszy. - Może poszukamy cyfer? - Skończ się bawić. Na nas pora. - Zawołał drugi renifer. Ten post był edytowany przez barfso: 13.01.2007 00:01 |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podoba mi się. Nie preszkadza nawet fakt, że go nie rozumiem...
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Mi też się podoba. Ładny. Choć w ostatnim wersie rytm się sypnął...
-------------------- |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiem, wiem. Też mnie denerwuje to zmiana rytmu. Ale co zrobisz? Renifer tak powiedział i tyle.
![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A wg. mnie wszystko gra. Tylko słowo 'zawołał' trzeba specyficznie zaakcentować. Ja lubię takie niespodzianki.
Ale kurde nie zwalaj na renifera, bo ostatni wers wypowiada narrator =P |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
"ZAwołał DRUgi reNIfer". Czy tak?
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Myślałem raczej o zawoŁAŁ, hihi.
|
Sihaja |
![]()
|
Hmmm... Też w sumie pasuje... ach te transakcentacje
![]() -------------------- |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem... może, gdybym zrozumiała, dotarło by do mnie ukryte piękno, ale niestety... nie rozumiem. W końcu, różne ludzie mają zabawy.
-------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:31 |