Głośnodystansowiec
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Głośnodystansowiec
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiersz napisany pod wpływem, właściwie, nie wiem, czego. Wiem, że bardzo zależy mi na jego ocenie. Dyskretna aluzja.
![]() Nienawidzę białych sukien, Bo kojarzą mi się z deszczem, Bo jak spadnie, to pobrudzi. Potem prać to - czego jeszcze? Idę szybko, toć nie szeptem! Szeptem można tylko wracać. A ja biegam całkiem głośno. Ale wrzaskiem się przewracam. I nie deszczem, a chodnikiem. Cała suknia upieprzona. Że to niby ja chlapałem... Taka wdzięczność? Taka żona? Ten post był edytowany przez barfso: 27.01.2007 13:20 |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Żona w sukni.
Dla mnie świetny. Jak tak teraz na to patrzę, to bardziej chyba mi się jednak podoba trzecia, bo w drugiej powala tylko szept, a trzecia rysuje historię. Mężczyzna, est-jeju.Mój notabene(kuuurcze, ale to jest fajnie powiedzieć w obliczu Takiego wiersza ![]() |
Albinka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 04.01.2007 Skąd: Bzie:p czyli Jastrzębie Zdrój,albo Ravenclav Płeć: Kobieta ![]() |
Hym... wiersz może być , ale ta zona tu nie pasuje!1 |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak go przeczytałem, szczęka mi opadła na biurko i leży cały czas. On mi się po prostu strasznie, ale to strasznie podoba. I nie obchodzi mnie, co o nim myślicie. Ja po prostu nie wiem, dlaczego to nie ja jestem autorem tego wiersza. WIELKI szacunek. Trafiłeś w mój (wypaczony) gust. I nie będę wyodrębniał żadnej zwrotki. To jest świetne w całości.
Pozdrawiam! -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
aaa
jakie fajne super żona, wszystko jest na miejscu, pasuje czego sie czepiacie? ![]() moje ulubione od teraz -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobre. Słowo upieprzona jest jakimś słabym, kulawym słowem, nie wiem, nie podoba mi się tutaj. Ale ogólnie bardzo dobry wiersz.
|
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Ten znowu świetny. Jeśli o ciebie chodzi, najlepiej mi przypadł do gustu. Na uczone analizy mnie nie stać. Zwyczajnie- emanuje lekkością. Tylko szkoda mi dziewczyny- mężczyźni są tacy... rozbrajający.
-------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:22 |