Zapomniana Opowieść
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zapomniana Opowieść
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaamurski łowca trzmieli
Swą profesję chował w żyłach. Ziemie wsze czerwienią bielił, Kładąc wrogi swe w mogiłach. Żądne śmierci złe owady Ociekały krwawą śliną. Ledwo mrugnąć dało rady - Po zabójcach wnet słuch ginął. Mając głowę i dwie ręce, Zaamurski służył bratom. Walce zacnej oddał serce, Nie czekając wieńców za to. Miłowaniem ludzkim ludzi Nie wynosił się wśród lodów. Krwią złych braci gleby brudził Aż po skośne wzroki wschodu. Czasem tylko na Syberii Śmiałki stawią nogi lniane Obok śnieżnej artylerii, Dzięki której żyć im dane. |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Nie do konca rozumiem.Moze mam cięzki dzień a może znowu motasz.A może to co zrozumiałam jest akurat poprawne.Nie wiem, podobają mi się skośne wzroki wschodu bardzo.Reszta stylistycznie też.Ale...hm, nie mogę skumać pointy, a czuję, że jest ważna.I to denerwuje.
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
"śmiałki stawią"?
-------------------- ![]() yeah. |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak, Syriiuszko, "śmiałki stawią". Czyżby coś odstawało od stylu?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:48 |