łokciem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
łokciem
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:27 |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
No, żeś spadła.Gorszy.Pierwsze z latami jeszcze ok, ale perspektywy i reszta juz troszkę trąca banałem.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
ale ja tu o czym innym. o rankingu perspektyw. liceum, te sprawy. to dziala na czlowieka
![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
wszystko jedno
kiepski jest od samego początku już początek jest banalny i taaaaaki lata, mata, kwiaty no nie -------------------- ![]() ha! |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Moim zdaniem, pomysł dobry. Nawet banał dałoby się wykorzenić, aż taki pierwszoplanowy nie jest. Tylko coś, coś pomysłów jakby zabrakło. Sugeruję jak najszybszy powrót po poprawkach stylistycznych. Tym bardziej, jeśli zależy Ci na wymowie.
-------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:17 |