Randobry Czyli Zbijak.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Randobry Czyli Zbijak.
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
W sumie gupotka.Niby miał cos przekazywać i w ogóle, ale jak zwykle pewnie nikt niczego się w nim nie doszuka.W zamierzeniu miał miec jeszcze jeszcze 2 zwrotki i zmeinny refren, ale nie pykło.Dedykuję sobie.Ha.
Choćbyś nawet fundnął psowi spacer z górnej chmurki. Choćbyś nawet wrzasnął Ziemi: 'Nie graj ze mną w kulki!' Choćbyś nawet sinej mglicy podarował puder Wszystko, słyszysz? wszystko zdajesz temu psu na budę. Ran dobry panie, ran dobry! Jak te tam świstki i bobry! Jak te tam...góry i Milki! Pan nie grasz nigdy psem w piłki?! Ran dobry, panie, ran super Ran panie, czyni pokutę. Pan wiedzieć winien łaskawy -pies ranem sie nie udławi! Ten post był edytowany przez MaryStebbins: 17.01.2007 22:22 |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
PSOWI?!
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Jak najbardziej.
|
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Jestem tu nowa, i może się nie znam. Mam jeszcze prawo, ale czy brak przesłania usprawiedliwia brak spójności logicznej i sensu? Jeśli tak, to kamień spadł mi z serca- czuję się tu całkiem bezpieczna!
![]() ![]() -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
MaryStebbins |
![]()
|
Ależ jest i sens i pointa, nawet bardzo wyraźna.Z logicznością bym się nie zapędzała, ale pointa i sens są.
|
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Będę szukać
![]() -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:34 |