Pozytywka '07, nie bierzcie tego na serio
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pozytywka '07, nie bierzcie tego na serio
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oto moja prymitywna parodia piosenki z repertuaru zespołu Farben Lehre. Znałem tylko jej melodię i refren, więc wymyśliłem resztę i śpiewałem tak:
Niektóre psy są łyse, niektóre mają futro Lecz z bobra zrobić psa jest niesłychanie trudno Czasami coś nie wyjdzie, czasami coś się spali Lecz ja się tym nie martwię i wciąż klonuję dalej TERAZ JUŻ WIEM, JAK UCZYNIĆ BOBRA PSEM TERAZ JUŻ WIEM, JAK BOBRA UCZYNIĆ PSEM TERAZ JUŻ WIEM, JAK UCZYNIĆ BOBRA PSEM TERAZ JUZ WIEM... Dziwne eksperymenty i naukowe męki Sprawią, że dzisiaj mały, jutro będę wielki A jeśli coś nie wyjdzie, mam inne rozwiązanie Wezmę się do nauki i premierem zostanę TERAZ JUŻ WIEM, ŻE ZOSTANĘ PREMIEREM TERAZ JUZ WIEM, JAK ZOSTAĆ PREMIEREM TERAZ JUŻ WIEM, ŻE ZOSTANĘ PREMIEREM TERAZ JUŻ WIEM... Ten post był edytowany przez WildThing: 18.01.2007 22:17 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak jest! Z tym trafiłeś. Przynajmniej do mnie. Dla mnie pozytyw, nie za jakieś wybitne walory wierszowe (co to za stwierdzenie?), ale za sam pomysł. No i refrenem podsumowałeś całą "logiczność" "wiersza".
![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie lubie Farben Lehre
dlatego wszelki pastiż jest mile widziany ;] -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:25 |