Wijatr
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wijatr
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Ha, trzeba zalozyc topick, nie? XD
Zauwazyliscie? Wiatr wieje. Baaardzo wieje. -------------------- ![]() yeah. |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
MUzk masz chory... ludzie giną, mnie by rynna przygniotła.... a Ty zamiast barykadować wrota swojego mordoru,wpychac wate w szczeliny okien, jakieś tematy zakładasz....
wszyscy poszli się modlić, lub o laske szatana prosić a ciebie nawet na to nie stac jednak glupek to glupek, nie to co ynteligencyja ... no! -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
'Laska szatana' O_O
You're a pervert. -------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
nie jestem... ale pewne tutaj duzo mrocznych ludzi siedzi i innych tru. wiec niech sie nie czuja pokrzywdzeni, bo znow bedzie ze jestem nietolerancyjna!
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
o co jak o co psycho, ale zdecydowanie wole laske Viggo niz Szatana. A swoja droga jezeli ejstemy juz przy laskach to na przyklad ja jestem niezla Laska XDDD -------------------- ![]() yeah. |
Syriiuszka |
![]()
|
QUOTE(Psychopatka @ 18.01.2007 23:20) nie jestem... ale pewne tutaj duzo mrocznych ludzi siedzi i innych tru. wiec niech sie nie czuja pokrzywdzeni, bo znow bedzie ze jestem nietolerancyjna! nie zartuj... kiedyś byłaś tolerancyjna? -------------------- ![]() yeah. |
Psychopatka |
![]()
|
nie, wlasnie dlatego napisalam ze ciagle jakies zarzuty... mam dosc, chce sie zmienic, chce pojawic sie tu w odmienionej postaci!
Viggo tak btw jest stary pryk... a laske to ty mozesz miec biała, jak ci przez ten wiatr jakies paprochy do oczu nalecą -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie laska tylko lachon. Laska to mowil feliks dzierzynski do rozy luksemburg.
Mnie dzis oczywiscie tak zawialo ze po zgubieniu sie na najdluzszej ulicy swiata <dabrowskiego w poznaniu> do mieszkania dotarlam z woda w bucie i wywinietym na droga strone parasolem ![]() Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 18.01.2007 22:25 -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
Elva - Ja słyszałam że teraz się mówi 'DŻAGA' w takiej jednej piosenkce słszałam. Taka lala spiewala ze 'NIEZLA DŻAGA Z CIEBIE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEST'
Psycho - A ten jego syn to schudł juz moze troche? na ojca szans nie mamy, ale może George czy jak mu tam jest to wziecia? Potem maly seks z tesciem... i nie rozumiem tej aluzji z laską.! -------------------- ![]() yeah. |
Psychopatka |
![]()
|
ślepi mają białe laski matole... jak ci paprochów nawieje , stracisz wzrok i Ci kupia takiego lachona... albo psa przewodnika - to bedzie suka i mozesz ja nazwac DZAGA...
a syn to chyba Henry był... Henry twardy pośladek mo! ![]() -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Eva |
![]()
|
Ona sie nie zna bo jej facet ma zaczes. Takich n00bow pod uwage sie nie bierze.
A ja sie zakochalam. W gosciu co gra Żą Baptist Grenui. I mnie zadne staruchy juz nie obchodza. -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
no dobra, faktycznie jestem głupia i mało lotna.
A syn faktycznie Henry. -------------------- ![]() yeah. |
Psychopatka |
![]()
|
czyj facet ma zaczes? i co to u licha( u lachona) znaczy?
SiRianna! Dobrze mial sie Heniek mały, lecz mu uszy odsstawały! ![]() -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
czy w ramach tej akcji jestem zobowiazana czytac tez te topicki, czy tylko pisac? _-_
-------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
Syriiuszka |
![]()
|
alchemisiu -> guess, baby XD ej Hazzy jaki masz słodki awatarek *__*
mysle ze ja mam zaczes. Albo Viggo. -------------------- ![]() yeah. |
Psychopatka |
![]()
|
ja mysle ze cokolwiek napiszesz tobedzie niezle...
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
to akurat oczywiste biorac pod uwage jakiego formatu jestem gwiazda, Psycho xD(wszykie jestesmy)
-------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
Psychopatka |
![]()
|
gazowa kula oddalona o miliony mil
![]() -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Syriiuszka |
![]()
|
msylez e jestes psycho jakas czekaj bylo takie madre slowo... o wiem - perioratywnie nastawiona do obecnego forum.
-------------------- ![]() yeah. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale ja pieprze wiecie co wam powiem, wszyscy mi mowili zawsze fajnie mieszkac nad morzem, a ja zawsze odpowiadalam, ze wcale nie bo piździ jak cholera. to sie teraz przenioslam w centrum polski zadnego wiatru od morza i co? i tak mi wieje i czasami mysle ze jeszcze bardziej niz w 3miescie. zla jestem. niecierpiewiatru. nienawidze poprostu ><
-------------------- dupa.
|
alchemiczka |
![]()
|
i po co Ci to było?
Psychopatka |
![]()
|
e tam Sirianno... nie jestem, szczerze to nawet mi sie tu podoba...
co innego jak forum nastawione jest do mnie -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Syriiuszka |
![]()
|
wez Hazzy panuj nad jezykiem, ona jest z Warszawy i jak ja znam utrzymuje kontakty z samym panem K. a moze i z Anetą K. wiec jej nie podpadaj, bo gazu w zamosciu nie bedzie.
alchemiczka |
![]()
|
Psycho, sesja naprawa cie takim dekadentyzmem, czy tylko zycie?
Hm... a z tym gazem to zabrzmiało groźnie, Sumiko, ja nic do Ciebie nie mam, bardzo mi sie podoba Twoj blog, masz tam wciagające i wzruszające przemyślenia i w ogóle to Warszawa jest fajna, a wiatrem sie juz zajme, juz go nie bedzie. -------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
Syriiuszka |
![]()
|
ej ale to Sumiko jest z Warszawy ___-________________"
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:23 |