Stary Rok, zapóźnione
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Stary Rok, zapóźnione
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Może znajdzie się jedna osoba, która tego nie oskarży o skrajny banał, dziecinność, częstochowę itp. itd. -uśmiechnę się do niej szeroko.
Poszło precz, co było, znowu będzie miło, chyba, że znów PAN nawali, Panie mój, Herr Lieb(e) ze stali. Pojechało do Stolicy co się tyczy tej, czy tamtej... da Pan spokój Panie mój, psia mać sól w oku! Przeminęło, jak meteor i jesteśmy wciąż na zero Pan się martwi poniewczasie Panie mój już ruch na trasie ścichł. P.S. Wcale nie pisuję samych rymowanek. Coś tak mnie ostatnio... -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
W miarę.Ale czytałam lepsze Twoje i pod względem treści i formy.Przed stolicą kłaniam się pięknie i dziękuję za uwzględnienie problemu;)
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
podoba mi się
wszystko od początku do końca i nawet bardzo -------------------- ![]() ha! |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W końcu się zebrałem na ocenę. I już mi się podoba. Jak zwykle po kilku przeczytaniach.
Do częstochowskich bym się nie przyczepiał, o banał też nie posądzam. Stolica - aż dziw bierze, że uwzględniasz kogoś poza sobą w swoim wierszu... ![]() Podoba mi się, bardzo nawet. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie się podoba. Takie od początku do końca konsekwentne, skojarzyło mi się z piosenkami z lat 20 i 30. Bardzo, bardzo, jestem za, nawet jak w ostatniej zwrotce końcówka ciut mi zgrzytnęła.
-------------------- |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
mi tam sie podoba . tak od samego początku trafia do człowieka . nie trzeba szukać jakiegoś głębszego sensu, ale jednak jest bardzo fajny x D
-------------------- |
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
podobają mi się takie wiersze rymowanki
![]() -------------------- Fairytale gone bad .
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:28 |