Zakazany Grzyb
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zakazany Grzyb
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponoć lirykiem urodzić się trzeba...
To tak, jakby ptakom zakazać chleba! A co, jeśli ptakom piórka wypadną? To Twoja wina! Po coś rzucał ziarno? Więc kiedyś strażak, a teraz liryk! Warto, by jednak znał struny swej liry. Brzdękam ołówkiem, choć krzywo, to gwarno! Przebiłem kartkę... Daj ptakom ziarno. Ten post był edytowany przez barfso: 31.01.2007 01:02 |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Zgrabne, ale przelatujące.Bo jest, przeczytasz, pomyslisz:'No, fajnie' I tyle.
I zmieniłabym QUOTE Po coś rzucał im ziarno? na : Po coś rzucał ziarno? Bo za dużo sylab. No.Może być. Ten post był edytowany przez MaryStebbins: 20.01.2007 18:31 |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra. Niech Ci będzie. Zmieniłem. Ale następnym razem popamiętasz!
Rzeczywiście lepiej. ![]() Ten post był edytowany przez barfso: 20.01.2007 18:35 |
pomylony |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 30.12.2006 ![]() |
Komentowałem osobiście, ale skomentuje i na magicznym. Ogólnie ciekawy temat, chyba, ale mnie wiersz nie poruszył, może nie miał. Ładnie napisany, ale nie w takim stylu jakie lubie czytać. Poza tym dwa pierwsze wersy nie maja dla mnie spójności i brak w nich logiki... ale to tylko ja podobno tak zauważam. Ocena ogólna: OK
|
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uwierz mi, że najczęściej coś co jest wyrwane z kontekstu nie jest logiczne i spójne...
![]() -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:28 |