Stare Miasto Nocą
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Stare Miasto Nocą
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie widziałem żadnego Starego Miasta nocą. Nie mam nawet żadnego w pobliżu. Ale nie przeszkodziło mi to w napisaniu wiersza. Ot, taki malutki.
[...] Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.07.2014 12:19 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ładne, miłe, przyjemne, ciepłe
pomimo tych kałuż i mokrego wszystkiego i koniec super w ogóle fajnie piszesz tutaj jakbyś opisywał obraz czuje się go no a za oknem śnieg ;] -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Świetnie piszesz. Bardzo się rozwinąłeś. Jest dyskretniej. Ciągle pielęgnujesz swoje 'retro', ale tym razem w tej uwadze nie ma już cienia zarzutu. Gdzieś tam nawet ulotne skojarzenie z Gałczyńskim... Duży komplement to był, ale tym razem naprawdę Ci się udało.
|
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie też się bardzo podoba. Jak zauważył Katon, jest dyskretnie, subtelnie. I ma klimat. Bardzo fajny klimat.
A poza tym widzę tu podobieństwo do mich dwóch wierszy ale nie będę ich stawiał przy tym. Uścisk prezesa! |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
tak . klimat taki ciepły . no mi sie bardzo podoba . przyjemnie się czyta . oo tak ! brawo brawo xD
-------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Przypomniały mi się stare dobre czasy podręczników szkolnych i wierszy w nich...
Ech. Wiersz mi się podoba. Ma swój klimat, konsekwentnie malujesz obraz i przedstawiasz wszystko. No i puenta - brawo, brawissimo. No, no. Miły zaskok. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:29 |