Equus, rany boskie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Equus, rany boskie...
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(anagda @ 30.01.2007 10:24) Tak wracając do zdjęć, to ja tam w teatrze robiłam foty ![]() ![]() A fotkę "w całości" mogliby umieścić. Ale wtedy przydałoby sie zrobic jakąś cenzurę dla oczu bardziej niewinnych... racja. ale co tam. a myślisz że daniel zgodziłby się na to? wogóle to ja myslę, że on w majteczkach będzie na scenie popylać, co jak co, ale ja bym się wstydziła ^^ -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A on widzisz się nie wstydzi
![]() Zdjęcia będą w sieci na mur i na beton, obiecuję że dostarczę ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Owczarnio, trzymam Cię za słowo. Za posta znaczy!
![]() Naprawdę dostarczysz? Jak dostarczysz to Cię osobiście ucałuję! A niech tylko spróbują ocenzurować te fotki! Ja sobie nie mogę pozwolić, by wybrać się do Londynu, więc dlaczego mam potem oglądać... o ja biedna!... już nawet nie sztukę, ale jej fragmenty i to w dodatku zbeszczeszczone!!! ( ![]() To się nie godzi! Troszkę poszanowania dla sztuki, proszę ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 30.01.2007 16:09 |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
-------------------- |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Ja się nie dziwię, że są pod wrażeniem jego ciała. Kurde, Dan na tych fotkach to zupełnie inny, dotychczas mi nieznany
![]() A tak w ogóle – to konik ładny :} O_O to ja nie wchodzę w te zdjęcia. No, lepiej nie wchodź... ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 06.02.2007 00:12 |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Racja, jest zupełnie inny. A mi i tak najbardziej się podoba pierwsza fotka z konikiem
![]() -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
smagliczka |
![]()
|
Ehehe.... Tak sobie teraz pomyślałam, że oglądając Zakon Feniksa nie będę mogła się opędzić od myśli, co też ten „just Harry” ma pod szkolną szatą XD
Ten post był edytowany przez smagliczka: 30.01.2007 16:45 |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
omg . cóż za ciachoo się zrobiło z tego małego Pottera x D i co ja mam teraz oglądać zakon feniksa i patrzeć na Harry'ego jak na niewinnego i nieszczęśliwego chłopca, który przeżył ? ta . marzenia ^^ po tych zdj x D oł je . ja poprosze bilecik x D
-------------------- |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Smagliczka>>> Tak się składa, że i mi też przeszło przez myśl coś podobnego
![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Rosssa: 30.01.2007 16:52 -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Mnie tam się najbardziej podobają jego ręce (na zdjęciu w dżinsach). I to spojrzenie przy stogu siana... Tego. Ekhem. Dobra, zamykam się.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
Smagliczka-nie ty jedna. I o to co nam wyrosło z "sieroty i podrzutka". ![]() |
smagliczka |
![]()
|
Zgodzę się z Owcą – zdjęcie w dżinsach jest chyba najlepsze, ręce… no i w zasadzie reszta ciała…ehem… w ogóle…brzuch i… no
![]() No i zdecydowanie bardziej podobają mi się czarno-białe. Ale to już takie moje zboczenie – zawsze lubiłam czarno-białe zdjęcia. |
owczarnia |
![]()
|
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Rosssa |
![]()
|
Jej, moje oczy się wykończą gapiąc się ciągle w monitor na zdjęcia Dana...z resztą nie tylko oczy
![]() Ten post był edytowany przez Rosssa: 30.01.2007 20:17 -------------------- Love - devotion
Fanka HP z Elbląga |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 27.11.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
uuuuuuuuuuuuuwow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rosssa |
![]()
|
QUOTE(Fanka HP z Elbląga @ 30.01.2007 19:42) uuuuuuuuuuuuuwow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To takie raczej niedojrzałe oceniać ludzi po wyglądzie. -------------------- Love - devotion
Fanka HP z Elbląga |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 27.11.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Rosssa @ 30.01.2007 20:50) QUOTE(Fanka HP z Elbląga @ 30.01.2007 19:42) uuuuuuuuuuuuuwow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To takie raczej niedojrzałe oceniać ludzi po wyglądzie. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Że tak się nieśmiało wtrącę w ten babski temat: "Equus" (bardzo mi się to słowo podoba, tak na marginesie) jest sztuką teatralną, tak? To oni wprowadzą konie na scenę? Oryginalne.
Kurczę, sam bym to obejrzał. NIE z powodu nagości Radcliffe' a! ![]() A zdjęcia naprawdę piękne. I artystyczne. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Rosssa |
![]()
|
Fanka HP z Elbląga>>> Oczywiście, że dzięki filmowi zyskał swą popularność. I dużo fanów ocenia go po wyglądzie. Ale jak napisałaś, że miałaś zdanie na temat Daniela dosyć umiarkowane i że dorodny z niego facet, to samo przez się zabrzmiało, że spodobał Ci się tylko przez pryzmat wyglądu, i że nagle zaczęłaś go lubić bo wyrósł i jest przystojny. Ale czyta się przecież coś w internecie, w gazetach czy innych źródłach medialnych o nim, więc można co nieco powiedzieć jaki jest. Wiadomo też, że do końca mediom nie można wierzyć. Może i ja trochę niedokładnie odniosłam się do Twojego posta, ale genaralnie mi chodzi o to, że dla mnie to strasznie puste oceniać ludzi po wyglądzie. To tyle ode mnie.
Przemek>>> Tak, "Equss" jest sztuką teatralną i możesz się śmiało wtrącać do tematu, w końcu to nie tylko jak to określiłeś "babski temat" z tego powodu, że Daniel w tej sztuce występuje nago. Każdy może mieć chęć obejrzeć tą sztukę i co nieco o niej wiedzieć, nawet płeć męska ![]() Pozdrawiam, Rosssa. Ten post był edytowany przez Rosssa: 30.01.2007 21:18 -------------------- Love - devotion
patix |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 28.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 30.01.2007 22:04) To oni wprowadzą konie na scenę? Oryginalne. Z tego, co się orientuję, to konia zagra aktor. William Kemp czy jakoś tak. Mimo wszystko wolałabym zobaczyć Driving Lessons z Rupertem i JULIE - to chyba ona jest prawdziwą ozdobą filmu, chociaż kot wie... EDIT: Miało być "kto", ale niech zostanie ten "kot". Jarosława. Ten post był edytowany przez patix: 30.01.2007 21:38 -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Pff... aż mi się gorąco zrobiło...
![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Patix - racja, sprawdziłem na oficjalnej stronie londyńskiego teatru, gdzie to wystawiają. Will Kemp. Ha, trochę dziwnie. A na zdjęciach koń jest prawdziwy, albo przynajmniej na to wygląda.
![]() A z "kotem" widziałem kiedyś lepszą wpadkę. Śmialiśmy się z niej przez kilka dni. Jakiś film kryminalny na komputerze, policjanci znajdują ofiarę. Dialog wygląda tak: - Świadkowie widzieli, jak ktoś wybiegał z mieszkania. - Kot to mógł być? ![]() Rosssa - niby tak, ale podejrzanie może wyglądać moje zainteresowanie tą sztuką. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
zawał, zawał.. oczu od monitora nie mogłam oderwać, aż tata przyszedł i się spytał czy mam zamiar długo tak siedzieć.
![]() -------------------- |
patix |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 28.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 30.01.2007 22:56) - Kot to mógł być? ![]() Wracając do Equusa - a czemu tak cicho o Griffithsie? Gdyby on występował nago, to by było coś ![]() A tak serio, to ciekawa jestem jak wypadnie w roli psychologa. On będzie musiał GRAĆ. A Daniel, czego by nie pokazał - i tak będą mówić, że był nagi. Chłopak chyba wpadnie z jednej szufladki do drugiej. Oby nie... Ten post był edytowany przez patix: 30.01.2007 22:04 -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:23 |