Equus, rany boskie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Equus, rany boskie...
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
będzie nagi, bo obiecała Owca
![]() A Griffiths, czy jak to tam się pisze, nago raczej nie będzie. trochę sadła to on ma xD ble. -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(patix @ 30.01.2007 23:04) No wiesz... Daniel jednak bardziej znany jak dla nas, fanów pottera. I myślę, że twórcy EQUUS też o tym wiedzą, dlatego spektakl tylko jego postacią promują ![]() QUOTE A tak serio, to ciekawa jestem jak wypadnie w roli psychologa. On będzie musiał GRAĆ. A Daniel, czego by nie pokazał - i tak będą mówić, że był nagi. Plotki kiedyś gadały, że Daniel ma na scenie symulować orgazm (jakoś trudno mi to wyobrazić, wiec myśle, że plotki jednak pozostaną plotkami a nie faktami). Też będzie musiał "coś" zagrać. Bo chyba tak się nie da... ![]() -------------------- |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
"coś" znaczy co?
![]() post niżej: to już jest zboczenie xD Ten post był edytowany przez Aylet: 30.01.2007 22:23 -------------------- |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie tylko miał udawać orgazm, ale dodatkowo miał to odegrać ujeżdżając konia... a jeśli konia gra jakiś aktor... ekhm... coraz ciekawiej...
![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
jeszcze trochę a wrzucę go na tapetę.
ale będę twarda. zrobie to może dopiero jutro...;ddd -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Aylet |
![]()
|
ja już mam. takie co mu prawie wszystko widać
![]() btw. czemu my jesteśmy takie napalone? ![]() -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
lecimy na obcokrajowców!
btw. nie sądziłam że ma takie ładne wyrzeźbione ciałko ;d od machania różdżką mu się tak zrobiło? ;ddd -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeśli tak się wyrabia ciało od machania różdżką, to muszę mojemu facetowi jedną załatwić
![]() Swoją drogą... czemu te zdjęcia obejmują go tylko do bioder? W kadrze się nie zmieścił czy co? ![]() |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
no wiesz niespodzianki na później x D .
ale to ciałko muah ; D -------------------- |
szelma |
![]()
|
Niespodzianki..? Oby miłe.. duże... no.. ekhm
![]() a ciało... o tak... ![]() |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
eh ...miejmy nadzieje, że duże x D ; p
no jeśli chcemy mieć pewnośc to nie ma problemu . jak już wcześniej było mówione robimy zrzute i jedziemy x D oł je. -------------------- |
szelma |
![]()
|
Och... no ja jestem za. A kiedy premiera?
![]() I koniecznie miejsca w pierwszym rzędzie! Ten post był edytowany przez szelma: 30.01.2007 23:16 |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a teraz usunmy to co wykonal pan fotoszop :>
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
nie bądź podły
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
szelma |
![]()
|
Child, wkraczasz z buciorami w moje marzenia... bezlitosny
![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Rosssa @ 30.01.2007 20:50) QUOTE(Fanka HP z Elbląga @ 30.01.2007 19:42) uuuuuuuuuuuuuwow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To takie raczej niedojrzałe oceniać ludzi po wyglądzie. Oh blagam nie badz naiwna w tak infantylny sposob xP Czy wy sie nigdy nie nauczycie tego, jakim znaczacym odzwierciedleniem charakteru jest czyjs wyglad? Nie tkwijcie w tym szczeniecym idealizmie. -------------------- |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
No właśnie w tym rzecz, że mi daleko do infantylności. Za dużo już w życiu się przeżyło, żeby być naiwnym. Jeżeli tak twierdzisz to chyba nigdy nie słyszałaś powiedzenia: "Nie ocenia się książki po okładce." Tak samo ludzi się nie ocenia po wyglądzie. Wybacz nie chce mi się tego tłumaczyć, jeśli tego nie rozumiesz to już Twój problem.
Ten post był edytowany przez Rosssa: 31.01.2007 00:28 -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
szelma |
![]()
|
QUOTE(Rosssa @ 31.01.2007 00:08) No właśnie w tym rzecz, że mi daleko do infantylności. Za dużo już w życiu się przeżyło, żeby być naiwnym. Jeżeli tak twierdzisz to chyba nigdy nie słyszałaś powiedzenia: "Nie ocenia się książki po okładce." Tak samo ludzi się nie ocenia po wyglądzie. Wybacz nie chce mi się tego tłumaczyć, jeśli tego nie rozumiesz to już Twoj problem. Popieram! jak to mówią: "Z ładnej miski se nie pojesz" ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ahahah nie wiem czy widzisz jak dalece zabawna jestes w tej powadze i zyciowosci xD A przy tym kompletnie nie rozumiesz o co mi chodzi! Jezeli nie rozumiesz zlozonosci wszelkich cech jakie wplywaja na caly obraz ogolny czlowieka, w dodatku jesli myslisz ze Ty sama nie oceniasz ludzi takze po wygladzie, mimo ze sie zapewne tego uparcie wypierasz, to coz, nie bede Ci tlumaczyc, rowniez mi sie nie chce - moze kiedys zrozumiesz xD
Ach jakich to uroczych jezykowych zabiegow uzylas zeby ukazac mi na jak wysokim emocjonalnym piedestale jestes, ach ach! ;D -------------------- |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Nie dość, że offtopujesz to jeszcze po mnie jeździsz. A to tylko świadczy o niskim poziomie Twojej kultury i inteligencji. No cóż. Nie martw się nie biorę do siebie Twoich jakże "mądrych" tekstów. I bynajmniej starsza jestem od Ciebie, więc mam prawo powiedzieć, że więcej wiem o życiu niż Ty.
Ten post był edytowany przez Rosssa: 31.01.2007 02:38 -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
Eva |
![]()
|
Ale i tak nie potrafisz uzywac poprawnie slowa 'bynajmniej'
![]() Oh offtop. Horror ow moderatorowi nie przystoi! -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Spokój, rany boskie!
Elva ma rację, trudno nie oceniać wyglądu na tych zdjęciach. W ogóle pierwsze zetknięcie (w realnym świecie, rzecz jasna) to wygląd i to on decyduje o wrażeniu, które zrobimy, zanim nie dołączy się do tego dalszy ciąg. W przypadku Daniela o dalszym ciągu możemy sobie raczej tylko pomarzyć ![]() Btw, swego czasu doszły mnie słuchy, że Dan lubi starsze od siebie babeczki (w wieku lat szesnastu miał ponoć romans z 24-letnią panią cośtam na planie), więc jakby co, nie tracę nadziei ![]() ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
To i ja się zgodzę, że ludzi bardzo często ocenia się po wyglądzie, i bardzo wiele osób tak czyni, niezależnie nawet od ich woli. Wiem po sobie.
Ale, ale, nie offtopujmy. ,,Equus" byłby całkiem dobry, gdyby wyrzucić z niego Daniela i główną rolę podarować tej blond pannie, tak, żeby grała zarówno w dżinsach, jak i bez nich, przodem do widowni (choć nie powiem, plecki i włosy ma całkiem ładne). Konia można zostawić (jestem pewien, że aktor go grający wolałby, żeby ujeżdżała go, symulując orgazm, dziewczyna, a nie chłopak. No, chyba że...). A tak zupełnie poważnie dodając - trzeba przyznać Danowi, że odwagę ma. Ciekawe, jak poradzi sobie z taką rolą aktorską. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Rosssa |
![]()
|
Jeju, tu nie chodzi konkretnie o wygląd Dana na zdjęciach, z resztą nie będę wdawać się w bezsensowe dyskusje o ocenianiu ludzi, każdy niech sobie uważa jak chce, ja swojego zdania nie zmienie.
Hito>>> To mógłby być dobry pomysł. Jednak to już rola przypisana Danowi i nic już się z tym nie zrobi. A chłopak ma odwagę, oj ma. Za to pewnie nie ma kompleksów związanych ze swoim ciałem, skoro się zdecydował na tę rolę, tak przynajmniej ja myślę. Ten post był edytowany przez Rosssa: 31.01.2007 12:17 -------------------- Love - devotion
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Hito, za przeproszeniem, widziałeś tę sztukę? Masz o nie w ogóle jakiekolwiek pojęcie? Więc co to za teksty "Equus" byłby całkiem dobry, gdyby? Paranoja jakaś.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:25 |