Sen
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sen
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
Czym jest sen
Nieśmiałym marzeniem Ucieczką od rutyny Głębokim pragnieniem Najskrytszą myślą Cząsteczką duszy Wodą dla korzeni duszy Światłem dla mrocznych myśli Chlebem dla zgłodniałych emocji Jest jak ogień Oświetla drogę daleszej ciemności dni ociepla zamarznięte już uczucia Pozwala zatrzymać się wśród męczącego maratonu codzienności ~~ i jak? ![]() -------------------- Fairytale gone bad .
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
co to jest, definicja snu?
mroczne myśli i zgłodniałe emocje przyprawiają mnie o chęć zwrócenia obiadu. sorry no, ale nie. edit: ale w sumie wiersz pod klimat nicka. przynajmniej jesteś konsekwentna i nie zaskakujesz. jestem okropna, niech mi ktoś powie, zebym przestała. Ten post był edytowany przez Lilith: 04.02.2007 20:07 -------------------- ![]() ha! |
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
to taka próba była . teraz widze że nie udana . poprostu nieporafie pisać . tego nigdy nikomu niepokazywałam, leżało w szufladzie chyba rok a tu mam poprostu okazje zobaczyć co o tym myśli ktoś bezstronny .
-------------------- Fairytale gone bad .
|
Biało-Czarna |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 24.01.2007 Skąd: z pewnego miejsca na ziemi Płeć: Kobieta ![]() |
mi się podoba
![]() -------------------- Biblia mówi, że należy kochać bliźniego. Kamasutra uczy, jak to robić.
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
nie no nie jest zły . chyba mi się podoba xP
-------------------- |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Jest tragiczny.Gust gustem, ale tu przede wszystkim chodzi o nieznajomośc tekstów Wielkich.Poczytaj trochę, Jasnorzewskiej, Różewicza, Szymborskiej.Unikaj Mickiewicza(haha).I nie zniechęcaj się, bo wszystko jest do wyrobienia-każdy kiedyś pisał w ten sposób.
Lilith: PRZESTAŃ ! |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak, jest tragiczny. Każdy kolejny wers coraz bardziej pogrąża całość. Ale pisz dalej, rzecz jasna.
Mary, nie każdy tak kiedyś pisał! Ja pisałem gorzej... A Lilith: przestań! Ten post był edytowany przez barfso: 05.02.2007 19:23 |
Satania |
![]()
|
jakoś nie chce mi się wierzyć, że da się gorzej
![]() -------------------- Fairytale gone bad .
|
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Zawsze może być gorzej. A tutaj mamy jakąś wyliczankę, pojęcie snu?...Nie, na wiersz ten kawałek się nie nadaje. Wszystko jest zbyt dosłowne, choć ostatnie dwie linijki mi się podobają. Pierwsze utwory zwykle bywają nie udane. A zatem głowa do góry i pisz dalej
![]() Ten post był edytowany przez Rosssa: 05.02.2007 20:08 -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(MaryStebbins @ 05.02.2007 14:33) QUOTE(barfso @ 05.02.2007 18:22) ![]() ale jestem złaaaaaaa ![]() -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wyliczanka. Wyliczanka, która nuży.
E, no tragiczne nie jest. Ale pracuj, pracuj. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie no, nie wiem czy jest tragiczny. Tragiczny wiersz skomentowałem tu chwilę temu i jednak ten nie jest aż tak zły. Tamten chyba stanie się moim miernikiem. Ustawię go na dole skali i to mi ułatwi nawigacje.
Słabo, bardzo słabo. Musisz zupełnie od nowa pisać. Zupełnie inaczej sprawę ugryźć. |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MaryStebbins @ 05.02.2007 15:33) Ja Mickiewicza ubóstwiam! No, bez przesady. Ale to na prawdę wielki autor. I złego słowa nie dam powiedzieć nań! No, ale on bardziej pasuje do XIX niż XXI wieku. Więc sam już nie wiem... Dobra, nieważne. A co do wierszo to ten, no, jakby to ująć, jakby spojrzeć z innej strony, to nie jest wcale taki tragiczny... -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Satania |
![]()
|
jest poprostu beznadziejny . tylko ja nie potrafiłam na niego spojrzeć krytycznie jako autorak
![]() teraz widze.. jakis taki bez wyrazu . i jeszcze powtórzenia . ale napisalam cos nowego ![]() -------------------- Fairytale gone bad .
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Mam alergię na Mickiewicza.
Sztylet, miecz, szpada czy walka wręcz? |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja Mickiewicza lubię i szanuję, podobnie jak Słowackiego. Jakbym miała trzynastozgłoskowcem zapierniczać x tysięcy wersów to bym się na własnych szelkach powiesiła. Gdybym jakieś miała.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:10 |