Pierestrojka, kolejna próba bieli, miniaturka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pierestrojka, kolejna próba bieli, miniaturka
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
poczuję wiatr, deszcz i ogień
już nie będzie, że ryby i dzieci głosu nie mają Jesteś za? A ja jestem Ariel. |
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
poczuję wszystko , żeby złamać zasady? spróbuje wszytkiego, wbrew powszechnym zasadom?
niewiem czy dobrze rozumiem twój wiersz ale podoba mi się . -------------------- Fairytale gone bad .
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No ładne. Ale czemu pierestrojka?
|
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Jak w zwierciadle, niejasno. Tak, jestem zła. Nie, nie jestem Ariel. Głos? A komu potrzebny jest głos?
-------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Kaaaton, podoba Ci się?!!!
Łał.Biały mój.Haha.; ) Bo się zbuntowałam, jak starsza siostra nie chciała zgasić nocą światła w pokoju, bo uczyła się do certyfikatu. |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja Marietta.
Przepraszam, ale Ariel już zawsze będzie mi się jednoznacznie kojarzył. Fajne, ale bez zachwytu. Może jeszcze kilka dni. ; ) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:22 |