Zapominalstwo, z wczoraj
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zapominalstwo, z wczoraj
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Znacie to uczucie: na biurku piętrzą się sterty papierów, a gdzieś między nimi ten jeden zwitek, którego właśnie szukacie?
A teraz będzie wrzask, szloch nad zgubioną kartką papieru, nad tym wszystkim, co sobie myśli, a myśli za wiele. P.S. Z założenia nie powala. Dedykuję.. a co?, Beacie. Za te wszystkie zadania z polskiego, które obiecałam przynieść i... nie znalazłam. ![]() -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
fajny pomysł, ale brak rozwinięcia
za krótki, można go było naprawde fajnie napisać. -------------------- ![]() ha! |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Nadobna, co to jest? W ogóle nie skumałam.
|
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
To jest wrzask, Moja Panno. Wrzask! Wrzask nad wałsnym bałaganem. Na nic dłuższego mnie nie stać, bez wzgledu na Twą opinię.
-------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:40 |