Kolejny, kolejna próba pisania :D
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kolejny, kolejna próba pisania :D
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
obce oczy
nie to ty a jednak dialog spojrzeń przez chwile słabość utyka a jednak kolejny raz słaba i upadam wstydem wypełniam pustkę gdzie byliśmy byliśmy my ~~a teraz jak? ![]() mam nadzieję że lepiej niż poprzedni Ten post był edytowany przez Satania: 06.02.2007 21:46 -------------------- Fairytale gone bad .
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
No, lepszy na pewno, acz dalej kiepski, bo:
1.Brak jakiegoś oryginalnego spojrzenia na nieoryginalną sprawę. 2.Pustka razi banałem 3.Mało rozwinięta fabuła-no co, rozstali się i co?Cierpi jak każdy. 4.Brak jakiegoś super ekstra związku wyrazowego, czy puenty-czegoś, co by powaliło na kolana trafnością i zaskoczyło. Ale o niebo lepiej niz poprzednie.Ćwicz. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Patos patosik (też jest passe).I "męka, która już wymięka" też, jeśli rozumiesz co mam na myśli. Świeżości mi tu trzeba. I spojrzenia i formy.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie no. Jest nieco lepiej. Ale ciągle się obijasz od schematu do schematu. Weź napisz o głośniku od komputera. Albo o błocie pośniegowym.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:25 |