Oczy Szerokie, Oczy Czerwone, Dziura W Głowie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Oczy Szerokie, Oczy Czerwone, Dziura W Głowie
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Swobodny ciąg myśli i słów, złożonych w mniej lub bardziej sensowną całość, zainspirowany dość osobliwą twórczością Meshuggah. Plus małe zabawy interpunkcją. A w zasadzie jej brakiem. Doprawione zamysłem sklecenia czegoś - o, święty Banałwercie! wybacz mnie grzesznemu! - o miłości. Ale gdzieś zgubiłem wątek. Chyba.
CODE Patrząc na Ciebie Osiągnąłem stan w którym brak powietrza pomaga oddychać Osiągnąłem stan w którym sen wskazuje drogę świadomości Osiągnąłem stan w którym egoizm wiąże ze sobą dusze Niosę w sobie nową anomalię Bezbarwną kolorów feerię Zaraźliwą neurotyczną fobię Chorobę toczącą kłamców Osiągnąłem stan w którym muzyką jedną nutą tekstem słowo Nienawiść Która stanowi Wszystko Jest sprzecznością Samotny w splendorze odkrywam Wymuszony eksodus uczuć Widzę go oczyma głupców Zamroczonych zgniłym przekonaniem Osiągnąłem stan w którym skrypty i kody przenoszą myśli Pogardy Dla miłości Klucza Nie spisano Zataczam się z chaosu w chaos W wykrętnej logiki prawdzie szukam Trucizny która uleczy nałóg Usunie jego więzy i maski Osiągnąłem stan w którym ceną za odkupienie staje się Lobotomia Odcinająca nasze Szaleństwo Trawi mnie Kocham ślepotę Ten post był edytowany przez Child: 07.05.2010 16:43 -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
o Child
![]() no no ale lobotomia to mnie przeraża ![]() -------------------- ![]() ha! |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
matko.
TY PISZESZ <szok> -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ło w morde. To jest rodzaj poezji za jaką nie przepadam, ale robisz ją sprawnie i nieźle. Więc w sumie patrząc obiektywnie podoba mi się.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(avalanche @ 07.02.2007 00:50) raz na osiemnaście lat każdemu się może zdarzyć ;)-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
longbottomia.
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
podooooba mi się. naprawdę. rzadko coś mnie zadowala. Szczególnie motyw "osiągnąłem stan" powtarzający się w co drugiej zwrotce. Przykuwające uwagę, chociaż niektóre wersy jakby na siłę oryginalne. Ale jak coś jest świetne, to nieważne jakieś tam małe (bardzo) minusy (zresztą tylko w mojej interpretacji to są minusy, dla kogoś np. lobotomia może być zaletą tego wiersza
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:57 |