'w Moim Pokoiku Wyobrazni', bo na wlasny tytul mnie nie stac
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
'w Moim Pokoiku Wyobrazni', bo na wlasny tytul mnie nie stac
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
W moim zyciu napisalam tylko dwa wiersze. To jest wlasnie ten drugi. Mam nadzieje ze to juz na wstepie potraktujecie jako skromne przeprosiny za banaly ktore sie bez udzialu mojej woli tam wkradly. Pod wplywem czego pisany? Impulsu wczesnorannego albo poznonocnego.
*** w moim brudnym pokoju bezdzietnym i bezustannym z impetem impas nastaje nienaganny w moim asgardzie uniesień bezśmiech i bezmiar bez końca w bezżyciu w bezłzawym padole bez słońca mój pokój roztoczem usłany uwstecznia sie w swym bezruchu mój pokój implozją spętany w bezduchu -------------------- |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No, morałem to to nie tryska.
Nie przepadam za taką poezją. Trudno jej do mnie przemówić. Ale nie uważam, żeby wiersz był przez to tragiczny. Bo nie jest. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Czuje ze nie powinnam sie w jakikolwiek sposob na jego temat wypowiadac, bo bedac jego tworca oczywiscie znaczenie widze w kazdym pojedynczym slowie. ;> A moral? Nie ma moralu. Przyznaje sie bez bicia. Jest sugestia, sytuacja, brak jednoznaczneg rozwiazania i oczywistego dopowiedzenia.
Przypomnialy mi sie slowa ktore slyszalam za kazdym razem kiedy pewna osoba ogladala moja prace - 'Nie jest tragicznie.' W jej ustach byl to komplement, mam nadzieje ze w Twoich tez nosi to pewne tego niamiastki ![]() Poza tym ja nie jestem poetka. Niestety poezja dla mnie to jeszcze zbyt wysoki prog ;> Ale staram sie siegnac raz na jakis czas. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 07.02.2007 03:21 -------------------- |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Nie, no ładnie calkiem.Ale ani nie rusza(poza bezdzietnym pokojem-bo to jest świetne), ani nie zapada w pamięć, ani nie przekazuje niczego ważnego.
Ale bardziej jestem na tak, niż na nie. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Mi się podoba. Bez zachwytów, bo to jest jednak sposób pisania, który znam i który oryginalnością nie powala, ale wszystko razem daje całość więcej niż średnią.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:13 |