Wiara, Nadzieja, Miłość.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wiara, Nadzieja, Miłość.
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Siedząc z czekoladą w ręce i kubkiem herbaty na blacie, napisałam wiersz. Takii... taki nijaki. ;p Ale jakiś tam jest.
Wiara, nadzieja, miłość Gdy cisza nastanie, panią śmierci się stanę. Moja niewierna dusza, do grzechów ciągle zmusza. Zrób to, zrób tamto, potem diabeł spuści "manto". Próbuję się powstrzymać, buzi nie nadymać, gdy tylko każe kłamać, bądź przysięgę złamać. Wszak sobą pozostanę, przysięgi nie złamię! Bóg nagrodzi Cię wtem, gdy będziesz wierny wartościom trzem. Ten post był edytowany przez Nesta: 07.02.2007 19:07 -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
z herbatą i czekoladą można było napisać coś znacznie bardziej
a tu zlepki rymowanki ale coś mi się zdaję, że coś tam w Tobie siedzi to pisz ![]() -------------------- ![]() ha! |
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Nie jestem tak dobra w pisaniu, jak ty. ;pp Wątpię, że coś lepszego, aniżeli takie rymowanki, mi wyjdzie. xP.
-------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Nie martw się, ja w ogóle pisać wierszy nie umiem, a rozumieć ich sens też mi ciężko przychodzi. Jakaś niewrażliwa na poezję jestem
![]() Narazie jest rymowanka i niezbyt się wszystko składa, ale po jakimś czasie wszystkiego można się nauczyć. Trzeba uważnie słuchać krytyki, porad; analizować, poczytać utwory innych pisarzy, a niebawem i Ty będziesz zgrabne wiersze pisać. I nie wątp w siebie - to podstawa. Ćwicz i pisz ![]() -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Coś mi to przypomina... tylko nie mogę przypomnieć sobie co.
Takie irytujące uczucie... Wydaje mi się że umiesz pisać Chociaż ten wiersz nie zachwyca ale coś w nim jest. Taka jakby zapowiedź czegoś.. lepszego? |
Nesta |
![]()
|
Rosssa, oczywiście będę uważnie słuchała krytyki, bo również wydaje mi się, że jest ona najważniejsza, gdy chce się czegoś nauczyć.
![]() Rhiamona, cieszę się, że zauważyłaś chociaż ociupinkę czegoś pozytywnego. ;ddd. Może i ja coś takiego ujrzę, gdy poćwiczę? ![]() -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Hm.Mieszasz style.Bo takie 'nienadymanie buzi' byłoby świetne do czegoś mniej patetycznego.Radzę poczytać i wybrać coś, co by Cię zachwyciło.
|
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przy tym wierszu jestem na nie. To masz bojowe zadanie: mam być na tak! Już przy innym.
To czekam. |
Nesta |
![]()
|
Postaram się, chociaż nic nie obiecuję. ;D. ;p
-------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:13 |