Komentowanie Rzeczywistości
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Komentowanie Rzeczywistości
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Po usunięciu problemów z przekazem,
po niewielkich poprawkach stylistycznych świat może wyglądałby na mniej mdły. Dobrze czasem pomyśleć o nielicznych możliwościach rozwiązania, prócz spania, jak tym razem. Jestem ostatnio leniwa, nie chce mi się rozwijać pomysłów. Ten post był edytowany przez Thyme Lady: 08.02.2007 21:37 -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Ale po cóż go zmniejszać?
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
I już koniec wiersza?
Nie spodobał mi się. Fajny pomysł i poprawki stylistyczne, ale ogólnie - nie. Nawet mnie nie zainteresował. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
i to już był wiersz?
![]() ![]() ![]() -------------------- Fairytale gone bad .
|
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie sie podoba sama idea.
Sam wiersz już mniej. Bo jest dobrze, potem się 'rozjeżdża' i bach! Koniec wiersza. Chociaz długość nie jest minusem, może bardziej gwałtowne zakończenie. Zsumowując plusy dodatnie i ujemne - podoba mi się. Pozdrawiam! -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
no gdzie jest ten wiersz ? x D x P
-------------------- |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
To nie wiersz. To kwintesencja pomysłu, wizualizacja idei, tak treścią, jak formą. Esencja słów, nawet nie zaparzona.
-------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
W każdym razie mi ta kwintesencja pomysłu się nie spodobała. Miałam wrażenie, że czytam jakieś podsumowanie czegoś. Następnym razem zaparz tą esencję słów
![]() -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jesteś konceptualistką =D
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Thyme Lady @ 08.02.2007 21:44) bardziej podoba mi się to uzasadnienie ![]() -------------------- ![]() ha! |
Albinka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 04.01.2007 Skąd: Bzie:p czyli Jastrzębie Zdrój,albo Ravenclav Płeć: Kobieta ![]() |
Mi sie nie podobało.
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:01 |