Anafora, specjalnie dla panny Mary
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Anafora, specjalnie dla panny Mary
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
O Okrutna! A masz, ów temat, tak rozwinięty, jak wymęczony do cna!!
Ryczeć mi się chce, mój Panie, jak idiotce, na wycieczce, w Mediolanie! Ryczeć mi się chce, bezsprzecznie, jak wariatce, na wolności niebezpiecznej. Ryczeć mi się chce, fachowo, jak gruźliczce, podczas deszczu z gołą głową! Ryczeć mi się chce, zwyczajnie, jak biedaczce, znów ubranej jednostajnie. Ryczeć mi się chce, stylowo, jak paniusi, co ma kieckę co dzień nową. Ryczeć mi się chce, paskudnie, jak staruszce, której w życiu coraz nudniej! Ryczeć mi się chce, okropnie, bez pardonu, jak poetce, bez natchnienia, w okularach z żelbetonu! Ten post był edytowany przez Thyme Lady: 08.02.2007 23:13 -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Myślisz, że jak poprawiłaś 'okrutną' to już nie analfabetyzm?Pfff.
Dobre. Dodałabym chór gdzies w tle i mocne, rodowiczowe brzmienia. Najbardziej ze wszystkich dobre. I uśmiałam się przy żelbetonie.Wariatka pieknie osieckowa, biedaczka i staruszka już mniej, i jakby wytrącają z tego ironiczno wariatkowego tonu. Ale ogólnie wielki plus i kiedyś to zamelorecytujemy w duecie;>. I dziękuję bardzo. A ryczeć mi się nie chce ani trochę. I i tak Ci nic nie powiem; ) Ten post był edytowany przez MaryStebbins: 08.02.2007 23:17 |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Za każdą przeczytaną zwrotką 'Ryczeć mi się chce" to mi się coraz bardziej chciało 'rechotać'
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Rosssa: 09.02.2007 00:03 -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
taki mocny no .
rzeczywiście to "ryczeć mi się chce" wywołuje mimowlny uśmiech na twarzy x D ale podoba mi sie ^^ ![]() -------------------- |
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się także podoba.
![]() -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
przepraszam, ale wdziera się moje zboczenie prawie zawodowe....
NIE MA CZEGOś TAKIEGO JAK żELBETON... żelbet jest. no, dziekuje za uwagę. -------------------- ![]() ha! |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie się wydaje, że kiedyś budowali domy z żelbetonu... znaczy, płyt betonowych z żelaznym rusztowaniem. Ale moge się mylić.
-------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tam nie wiem, ale Lilith mi tu mówi, że owszem, nawet dalej budują domy z tegoż materiału, ale nazywa się on żelbet, nie zaś żelbeton, Ty zaś wykazałaś się daleko posuniętą ignorancją w dziedzinie materiałoznawstwa. No. A ja z nią tak na codzień...
-------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:17 |