Mój Ty Miły, ludowa gupotka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mój Ty Miły, ludowa gupotka
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Kompletny świrek.Tak sobie walnęłam na widok pełni w drodze do domu z gór.
Bardziej chodzi mi o to, czy wywołuje ogólne wrażenie wędrownicze, niż o wartość artystyczną. Mój Ty, mój Ty, mój Ty miły Ja bez Ciebie, ja bez siły Zanim pełnia nie przeminie, Nie wyruszaj na gościniec Jako nigdy nie czekałeś, Tako nigdy nie kochałeś Wszakże wszędzie księgi głoszą By nie siodłać koni nocą. Że w księżyce rusza całe Tylko ów, co krwi niestałej. Niestałej. Ten post był edytowany przez MaryStebbins: 09.02.2007 21:02 |
Albinka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 04.01.2007 Skąd: Bzie:p czyli Jastrzębie Zdrój,albo Ravenclav Płeć: Kobieta ![]() |
To drugie niestałej nie pasuje. Reszta w porząsiu!!
![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Niewątpliwie Ci się udało, MaryStebbins, osiągnąć to, co osiągnąć chciałaś. Ma atmosferę wędrowania, no i do tego ładnie napisane. Tylko rym głoszą - nocą zupełnie mi się nie podoba. Sama stylizacja... może troszkę mi nie pasowała, ale ogólnie jest dobrze.
Ładne musisz mieć widoki. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Tak. Na prawdę widzę, że czytasz 'Ogniem I Mieczem'. Tylko nie za dużo, bo mi już potop idzie uszami, a Kmicic z szablą wyłażą bokiem. Ogólne wrażenie- plusowe. I bijesz idealnie w mój nastrój. Bożęęęę, jaki Bohun jest piękny...Mrrrr...
(oczywiście też zaczęłam Trylogie od początku). Czołem, wać panna! -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:18 |