Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie ma za co, jak zwykle do usług ;]
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ha! wojna na bmi!
19,05 ktos podskoczy? ![]() w ogole to ze zdziwieniem stwierdzam, ze jeszcze miesiąc temu mialam niedowage...jakies lewe to bmi jest ;] -------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
18,98
![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
o przestańcie, bo dojdziecie do typu anorektycznego... 20,39;p (w normie!)
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja mam jakies 9 kilogramow niedowagi
![]() ale do anorektyka jeszcze mi kapke brakuje -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
BMI w normie to gdzie problem?;p
Ten post był edytowany przez BlackOmen: 04.03.2007 21:48 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
18,08 niedowaga, a mówią że tyle jem
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
wg pulsmedu - 20/21
![]() -------------------- |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
o_O troche mam tej niedowagi .
7 kilogramów . no ale, aż tak tragicznie to nie jest . -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
22,4 - ale to dzieki samym mięśniom, wiecie
![]() Ale pamietam czasy, ze bylo 20,50 i bylo pieknie.. Generalnie ja chronicznie sie odchudzam w takiej formie, ze nie jem slodyczy, nie pije koli. A jak nie ma babci w promieniu 10 km to nie jem kolacji i obiadu. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
To teraz temat powinnien mieć tytuł "Ile wynosi wasze bmi?"
![]() -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(TimmY @ 05.03.2007 18:04) ar ju krejzi? jedzenie to najfajniejsza czynność jaką można sobie wyobrazić ;] -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja odnioslam ostatnio wrazenie ze to w wiekszosci przyzwyczajenie :P bardzo przyjemne, owszem, ale czasami niepotrzebne. Nie mowie ze w ogole, ale wystarcza dziennie 4 posilki (jeden to jabułko ok 11 a.m.), ostatni o godzinie 18, bez zadnego dojadania, i duzo wody. A ja jeszcze do niedawna wcinalam czipsy, paluszki, czekolady, kanapki, resztki z obiadu jak cos sie ostalo a dobry byl.. non stop xD W sumie patrzac na to ile pochlanialam dziennie powinnam byc upasiona jak tucznik, a w sumie nie jestem, jednak fajnie przejsc na zdrowy tryb zywienia i troche chudnac :P
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zdrowy tryb jedzenia suxxx. przykladowo ja sie zywie bardzo nie-zdrowo a waga [w sensie ciezar moj, nie przyzad] nie rusza sie z miejsca od ~1.5 roku ;p
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No bo masz przemiane materii przedobrzona. Moja Niunia obojetnie ile by w siebie nie nawpychala to i tak wagi 60kg nie jest w stanie przekroczyc xP
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
Child wciąż rośnie, to dlatego ;]
śmiem wątpić w cudowne diety, liczy się przede wszystkim zdrowy tryb zycia, czyli dużo ruchu. osobiście zle sie czuje po ilus tam godzinach spedzonych przed komputerem, nie mowiac juz o dniach, kiedy kijem go tknąc nie chcę... be sporty! ;] -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
juz tylko wlosy mi rosna. i paznokcie ;)
-------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
uh. 19,2 xD mam niedowagę.
chociaż nie. patrzę na inną tabelkę i pokazuje, że prawidłowo. http://www.bmi.herbs.pl/ Ten post był edytowany przez Magya: 05.03.2007 22:45 -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith @ 05.03.2007 21:37) QUOTE(TimmY @ 05.03.2007 18:04) ar ju krejzi? jedzenie to najfajniejsza czynność jaką można sobie wyobrazić ;] fajne to to jest, ale jak sie od garnuszka mamusinego odejdzie to sie ma inne wydadki niz jedzenie XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Hehe, znam to. Dlatego jem sobie w Spaghetti Tosca lub Picolo w Poznaniu, bo salatke maja za 2zl50gr a spaghetti za 3zl50gr ;p Zjadliwie, nawet smacznie, buleczka gratis i do syta ;p
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
drżyj przed pizzą z biedronki za 2 pln cieniasie XP
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Pewnie na ciescie grubosci 3 cm i z jakimis okropnymi smieciami
![]() -------------------- |
Lilith |
![]()
|
paprykarz za 75 grodzy w Szczyrku był baaaardzo smaczny na kacu
![]() -------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
ciasto grubosci centymetra plus substytuty: pieczarek, szynki, sera itp itd. glownie same E
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:08 |