Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja ładnie mruczę oraz mogę zatańczyć i zrobić śmieszną minę.
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE ja bardzo ladnie spiewam! zwlaszcza kawalki SOAD'u =D katon, uciekaj na alaskę XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
tej no...chyba mnie obrażasz
![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kochanie ty moje najsłodsze, jakbym śmiał;P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
dzięki E(l)va, Promod mi życie uratował [bo buty w kropki przecież są niezbędne ;P], bo w Claire's wykupili =)
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja sobie zakupuję na allegro
![]() -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
to ja juz sobie na pewno nie kupie, bo nie lubie miec tego co wiekszosc, o!
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam buty w żółte kwiatki, ale już w nich nie chodzę.
chce nowe wiosenne. -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja pierdziele wiekszosc i kupuje co mi sie podoba, o!
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
po prostu widząc buty w kropki nie można ich nie kochać
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
glany w kropki? o___O
-------------------- |
Eva |
![]()
|
W bierdonki!
Ja to juz w ogole mam plan ubiorowy. Jeszcze tylko sukienke do uszycia dac, zakupic odpowiednie rajstopki i te butki i moge sie pokazac w miescie. -------------------- |
Potti |
![]()
|
też mam plan i potrzebny mi płaszczyk XD a co do butów chodziło mi o balerinko podobne, nie miałam zamiaru zakochiwać się w glanach
|
Lilith |
![]()
|
chciałabym miec morze pieniędzy
wtedy moją pasją byłoby też kupowanie wszystkich ciuchów, które mi się spodobają. -------------------- ![]() ha! |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi wystarczyłaby jedna moneta 10 tys funtów szterlingów z wyspy Man z podobizną Harry'ego Pottera
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
o tak. mieć kasy jak lodu mm XDD
ale wsytarczy grać w lotka... pf i mozna się jeszcze pocieszyć tym że czasem w second hendach można znaleźć coś dżezi ![]() ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Second handy rządzą. Nie, na moją opinię wcale nie wpływa fakt, że wszystkie ciuchy mam kupowane właśnie w nich.
![]() QUOTE po prostu widząc buty w kropki nie można ich nie kochać Nienawidzę jakichkolwiek ubrań w kropki. Ani groszki. Ani grochy. Po prostu nienawidzę. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
jak można nie lubić ciuchów w groszki ?
no, ale ok w końcu faceci jacyś dziwni są XP Ten post był edytowany przez LilienSnape: 08.03.2007 17:44 -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciuchy w groszki są feee fasolki też odpadają. Najlepsze są czarno-czerwone lub ciemnoniebieski dżinsy. Kropki odpadają
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Eva |
![]()
|
You are a n00b, kid.
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie, facet po prostu.
![]() No po prostu kropki są ohydne. Jak w jakimś filmie z głębokiego PRL - u. Ble. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Potti |
![]()
|
moje buty poczuły się urażone, podobnie jak moje rękawiczki i bluzka
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
But to facet, niech się przestanie mazać.
Rękawiczki i bluzkę przeproś w moim imieniu. Ale zdania nie zmienię. Nie cierpię kropek. Chociaż prawdą jest, że z piękną dziewczyną w środku nawet i bluzka w kropki jest fajna. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Potti |
![]()
|
oto i kompromis
![]() odkryłam, że mam dni piłki nożnej i o niczym innym mogłabym nie gadać, nawet kolegów nudzę. głupia pasja. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
bluzki, sukienki, opaski, bielizna w grochy ROX
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:08 |