Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nasze Pasje I Przyzwyczajenia, w sensie,że hobby<oraz BMI i diety xD>
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeszcze dobre na przeziębienie jest wlać mleko do garnuszka, wrzucić troche masła i dużo miodku, podgrzewać dopóki się nie stykną ze sobą,
![]() Ten post był edytowany przez kObra.: 03.03.2007 14:38 -------------------- she wolf.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
e tam, dwa kartony chusteczek zużyłam już, bo nic nie pomaga. kocham takie weekendy ;/
edit: a na myśl o mleku z miodem jeszcze mi gorzej... Ten post był edytowany przez Potti: 03.03.2007 15:43 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie znacie się. Moja babcia na wszystko stosuje takie szwedzkie ziółka znane pod nazwą Amol. Pomaga na wszystko od sraczki po raka. Do użytku zewnętrzengo i wewnętrznego.
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
na przeziębienie najlepsza herbata z sokiem malinowym ; ))
Potti - nie przypominaj mi. tydzień temu nie mogłam wstać z łóżka. a z nosa ciekło jakby kran odkręcić. -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tona zużytych chusteczek wala się wokół kompa op pierwszej system naprawiam bo sie zawieszał.
Gdy jestem przeziębiony piję herbatkę z wyciągiem z mniszka lekarskiego czyli kochanego mlecza lub jak kto woli dmuchawca -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Na przeziębienie najlepsza herbata z prądem.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
rany boskie... trzeba zmienić temat na "Goździkowa radzi"
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Black, meteo(rki) poprawiają humor, koncentrację i nie dają spać działanie podobne do tussipectu
![]() no tak, ja pasjami wynajduje sposoby jak tu za dużo sie nie narobić i dobrze na tym wyjść ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
okej, skoro to nie miał być temat o moim przeziębieniu
![]() uwaga uwaga, jakby jeszcze ktoś nie wiedział... Brazylia. wciąż mi imponuje, od chwili mojego pierwszego zetknięcia z Brazylijczykami, jak oni potrafią być wiecznie szczęśliwi- niezależnie od tego czy ich wytykają palcami i wyśmiewają chodzić z głową wysoko, cieszyć się muzyką/ tańcem/ capoeirą/ religią/ wszystkim dookoła bez względu na to czy ma się co do garnka włożyć... ale tak poza tym to naprawdę lubię coroczny festiwal kultury brazylijskiej, lekcje samby [shit, tak dawno nie byłam i mnie nosi], sambę lub tropicalismo chodząc po mieście albo tańcząc w pokoju/ bossa novę w słuchawkach na dobranoc, oglądanie po tysiąc razy zdjęć i filmików z karnawału... no i kiedyś tam pojadę! ha, dawno o tym nie pisałam. co do reszty- piłka nożna, głównie Barcelona oczywiście, która za 3 godziny gra z Sevillą i już się ekscytuję za bardzo, więc nie piszę za dużo, żeby nie zapeszyć ;] ach, oprócz tego mecze Znicza Pruszków też są fajne, można się integrować z hołotą i zastanawiać się, czemu jest się na nowej trybunie, a kibice gości praktycznie na żywej górce... mamusia mnie inaczej uczyła, ale co tam, przynajmniej lokalną patriotką jestem. lubię oprócz tego pisać, ale zwykle jeśli nie z konieczności, to sama dla siebie. no i rysować, szkoda, że 10 lat temu przestałam chodzić na lekcje, bo przerosło mnie szkicowanie rąk kilka zajęć pod rząd ;] może coś więcej by ze mnie było, bo najgorzej mi chyba nie idzie. jeździć też uwielbiam, szczególnie do wielkich, śmierdzących europejskich miast [pewnie nie tylko europejskich, ale póki co w innych mnie nie było]. kiedyś w którymś zamieszkam i to wcale nie dlatego, że nie lubię Polski, tylko po prostu tam podoba mi się bardziej. a do Brazylii będę jeździć na wakacje ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
opsession na punkcie kawy z mlekiem i 2 łyżeczkami cukru. kocham jeszcze grejpfruty, bardzo ostrą chińszczyzne . i śledzie z czekoladą oczywiście ;]
a tak w ogóle to ostanio spanie . Ten post był edytowany przez Satania: 03.03.2007 21:18 -------------------- Fairytale gone bad .
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
QUOTE cieszyć się muzyką/ tańcem/ capoeirą/ religią/ z ta capoeira to troche przesadzilas bo gruba wiekszosc brazilijczykow nie wie co to ginga, to w sumie troche tak jak u nas z goralami i ich kujawiakiem ![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 03.03.2007 18:04) Black, meteo(rki) poprawiają humor, koncentrację i nie dają spać działanie podobne do tussipectu ![]() no tak, ja pasjami wynajduje sposoby jak tu za dużo sie nie narobić i dobrze na tym wyjść ![]() Po tussipectcie możesz powstawiać przecinki, poprawić błędy ortograficzne, ale nie można wpaść na nic kreatywnego czym mógłbyś rozwiązywać zadania z chemii, matmy, fizyki. Ja to co najwyżej kawa, tabletki z wyciagiem z lecytyny, miłorzębu jap. i ginko biloba, i do tego tabletke magnezu (; Na zły humor mogę deprim forte brać. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Potti |
![]()
|
QUOTE(Avalon @ 03.03.2007 22:32) z ta capoeira to troche przesadzilas bo gruba wiekszosc brazilijczykow nie wie co to ginga, to w sumie troche tak jak u nas z goralami i ich kujawiakiem ![]() how do you know? ![]() trochę źle sformułowałam, nie chodziło mi o to, że wszyscy znają capoeirę i wszyscy się nią cieszą. raczej, że ci którzy znają =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
bo trenuje/trenowalem
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
jamona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: z pobliskiej rzeki Płeć: Kobieta ![]() |
Moją pasją jest picie herbaty i eksperymentowanie z różnymi jej gatunkami. Uwielbiam teatr i wszystko co jest z nim związane.mam fizia na punkcie książek i piłki nożnej. NO obejrzeniu ,,tanga" Carlosa Saury oszalałam na punkcie tego tańca. A Potti życzę powrotu do zdrowia
-------------------- wolność dla Tybetu
więcej tolerancji |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Po tussipectcie możesz powstawiać przecinki, poprawić błędy ortograficzne, ale nie można wpaść na nic kreatywnego czym mógłbyś rozwiązywać zadania z chemii, matmy, fizyki. glupoty gadasz matematyka na tussipecie wchodzi jak woda ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nareszcie ktoś docenił smak herbaty
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Potti |
![]()
|
QUOTE(Avalon @ 03.03.2007 23:02) to wiem, ale nie wiem skąd wiesz co Brazylijczycy wiedzą a czego nie wiedzą ![]() ja chodziłam na capoeirę przez jakiś czas, nie za długi, jeszcze zanim zainteresowałam się Brazylią. ale szczerze mówiąc najbardziej utkwił mi w pamięci trener, bo polski przeplatał portugalskimi komendami ze śląskim akcentem [skąd on się wziął na moim zadupiu?] i za nic nie dało się zrozumieć o co mu chodzi. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
jakie to dziwne, wszyscy na tym forum pasjonują się kawą.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie piję kawy.
Raz w życiu piłem. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no i bardzo dobrze, nadmiar kawy niszczy wątrobę.
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
kawa?
bez kawy nie da się żyć. moje wspaniałe lekarstwo na nieprzespane noce . -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Misiu:
To teraz jak mnie terminy będą gonić to skorzystam z Tussi:D Neo: 1) nju dżez - kawa ![]() 2) wódki piję mało to coś musi mi tą wątrobę rozwalać :} swoją drogą herbaty też są fajne, ostatnio kupiłem sobie zestaw zielonych liptona całkiem całkiem ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Mumiah spod buta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: nie rzuca się w oczy Płeć: Kobieta ![]() |
...ale wątroba odrasta przecież...jak Prometeuszowi
![]() Pasja...moja pasja zwana życiem - może bez przesady.Dochodzę do wniosku,że nie mam żadnej pasji...czy to bardzo źle? Chociaż są rzeczy bez których bym się nie obyła,czyli Muzyka(tak,rytualnie,każdego dnia o każdej porze,jak u większości nastolatków),książki,ale dokładniej to poezja raczej i to taka rozemłana czasami,dlatego sama się taka robię...to też negatywnie wyszlo :/ Poza tym rysunek,sport-bo to ważne dla zdrowia.:] ...a herbata,częściej zaparzam niż piję,bo dzielę mieszkanie z maniaczką herbaty.Mi wystarcza mięta.Z góry przepraszam. Taniec.O tak.Dobry na wszystko,szczególnie na zacieśnianie kontaktów międzyludzkich! Jamona:nie wytrzymam-powalający avatar...będę Cię męczyć. -------------------- Fajrant.
|
Neonai |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:55 |