Podróże, USA? Chiny? Grecja?...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Podróże, USA? Chiny? Grecja?...
Zeti |
![]() ![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie miejsca najbardziej chcielibyście odwiedzić???
Moja lista: 1.Hiszpania 2.Szwecja 3.Japonia 4.Brazylia 5.Argentyna 6.Kanada 7.Egipt 8.Australia 9.Kenia 10.Papua -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bara-Bara. Chociaz mam watpliwosci co do poprawnosci zapisu nazwy tego miejsca.
Kajmany i Finlandia_Bardzo_Północna Ten post był edytowany przez Child: 04.03.2007 18:06 -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a nie Bora-Bora?XDDDDDDDDDDD
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja co weekend jezdze do dżibuti za sprawą napojów wyskokowych tudzież innych używek XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja bym chciala do Szkocji, do Finlandii, do Chin i Japonii. Znudzily mi sie cieple kraje :P
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
London Loves!=D
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
1. Szanghaj.
2. Nowy Jork, Londyn, Paryż 3. Nowa Zelandia. 4. Moskwa. 5. RPA albo Brazylia. -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Neonai @ 04.03.2007 17:25) Byc moze. Ja tam geograficzny lajkonik jestem. W zadnym wypadku prymas.-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
A i do list moich wymarzonych krajów należy dopisać:
16. Szkocja -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowa Zelandia. Marzenie najskrytsze. Jak większość ludzi ostatnio, zafascynowałem się tym krajem pod wpływem WP. Mieć drewnianą chatkę na zupełnym odludziu, przy wodospadzie, w cieniu malowniczych gór.
RPA. Zwykło się mówić, że RPA to "cały świat w jednym państwie". Afryka to moje największe marzenie z dzieciństwa. Pojechać na safari (bez polowania). Poza tym od dawna mam poważne plany handlowe związane z Afryką. Umówiłem się już ze znajomym (kontener kaszy za jednego murzyna). Praktycznie. Władywostok. Wybrać się w kilkunastodniową podróż z Moskwy do Władywostoka koleją Transsyberyjską. Whoa! Ten post był edytowany przez Ahmed: 04.03.2007 18:56 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Gdziekolwiek.
No dobra, może być Egipt. Albo Francja. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
Dodaje jeszcze krótkie uzasadnienie powodu dlaczego pierwsze umieściłem Hiszpanię:
+Barcelona z kościołem Sagarda Familia i FC Barca +Baskonia - ciekawy kraik ![]() +Leon i Kastylia - Madryt stolica +Santiago de Compostela +Walencja +Baleary, a więc: Majorka, Minorka, no i Wyspa dyskotek - Ibiza ![]() +Gibraltar (co prawda nie w Hiszpanii, ale niedaleko) +Nawarra, Aragonia -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
NIe jestem typem "zwiedzacza" (nie mylić ze zwieraczem), nudzi mi się na wycieczkach zorganizowanych.
Niemniej ciągnie mnie strasznie na wschód, Ukraina, Białoruś, Azjatycka część Rosji. Ale taki już los Polaków, że bliżej nam do Londynu niż do Kijowa. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Barcelona ponoć przereklamowana - tak twierdzi moja siostra, która była teraz w święta. Gaudi owszem, zachwycający, ale pełno ludzi o każdej porze roku, kościól jeszcze nie skończony, a juz w niektórych miejscach zdewastowany. No ale wielki świat i światowe imprezy. Jedną z zadziwiających rzeczy jest fakt, że tam nie ma całonocnego balowania. O 2 w nocy w pełnej sali zaświeca sie światło i wyprasza gości. Ciekawy zwyczaj, u nas by to nie przeszło. I Sylwester zaczyna się o 24, tzn imprezy. Do 24 siedzi sie w domu z rodzina przy stole. No cóż, co kraj to obyczaj ;]
A co domnie, to najbardziej na świecie chciałabym pojechac na Alaskę. Zaraz potem do Kanady. Poza tym to Tybet i bliski wschód. Ale na razie bardziej realne jest polskie morze ![]() -------------------- ![]() ha! |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bym chciał odwiedzić Japonię ze specjalnym uwzględnieniem Kioto, następnie Egipt, Grecja, Francja, Rzym i Majorka, no i jeszcze na dokładkę Ameryka łacińska. Ale narazie mogę se pomarzyć...
![]() QUOTE A co domnie, to najbardziej na świecie chciałabym pojechac na Alaskę. Ale tam jest chyba zimno ![]() QUOTE Poza tym to Tybet i bliski wschód. To lepiej sie pospiesz bo Chińczycy w Tybecie ropę znaleźli i mogą trochę w trakcie wydobycia krajobraz zeszpecić :/ -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Avery @ 04.03.2007 19:51) eh... ![]() -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
QUOTE To lepiej sie pospiesz bo Chińczycy w Tybecie ropę znaleźli i mogą trochę w trakcie wydobycia krajobraz zeszpecić :/ ropę, gaz, ołów, cynk i jeszcze jeden metal, ktorego im brakuje ;p -------------------- |
Zeti |
![]()
|
W Japonii jest fajny ceremoniał parzenia herbatki
![]() Tybet - zaanektowane bogactwo naturalne Chin -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
iitam... ja chce na ukraine ;p
a i ewentualnie do nowej zelandii bo jakoś od zawsze mnie tam ciągnie . -------------------- |
Zeti |
![]()
|
Na zielona Ukrainę....
![]() To gdzieś niedaleko moze jakieś 100 km w linii krzywej od mojego kompa -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
no to widzę, że się w tym temacie będziemy na konkretne wyjazdy chyba umawiać
![]() -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Grecja und RPA. Jakos mnię się podoba...
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
aja pod koniec marca jadę na pielgrzymkę do częstochowy a przy okazji bedę w krakowie (katon&lilith bądź lilith&katon, może znajde chwile czasu,a może i wy znajdziecie?;p) i oświęcimiu. w sumie tyle się o tym oświęcimiu naczytałam, że chyba warto tam być... a kraków piękne miasto, tyle że odwiedzone przeze mnie raz i to bardzo pobieżnie.
Ten post był edytowany przez Neonai: 05.03.2007 18:42 |
Lilith |
![]()
|
mnie do 25 nie ma w kraju
ale potem jestem i chętnie przywitam Cię ogórkami i śliwowicą ;] ;} tylko uważajcie, nełonajec charczy XD Ten post był edytowany przez MisieK: 05.03.2007 19:52 -------------------- ![]() ha! |
jamona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: z pobliskiej rzeki Płeć: Kobieta ![]() |
Do Krakowa chętnie bym sie przejechała.mam tam kuzynke,z którą oprócz nazawiska dziele imię.Wynika z tego wiele nieporozumień
![]() Miejsce do których chcę pojechac to: 1.Tybet 2.Nepal 3Kambodża 4.Indie 5.Gruzja(w tym sławne Batumi) 6.Baku 7.Francja(Paryż,Lyon,Poitiers) 8.Włochy 9.Norwegia 10.Londyn -------------------- wolność dla Tybetu
więcej tolerancji |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:27 |