Wiosna :), zapowiedz sezonu wiosennego 2007
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wiosna :), zapowiedz sezonu wiosennego 2007
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:19 |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
mniam, słodziutki i smaczniutki ;]
tam jakies z rytmem cos, gdzies mi sie zgubiło, moze zle czytam... troche takie, wisz, brakuje tylko lukrowanej pary na torcie ![]() ale smaczne, zwłaszcza syrop klonowy! -------------------- ![]() ha! |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Rytm faktycznie się gubi, ale podoba mi się
szczególnie moczenie nóg na księżycu gdyby ten rytm był dobry powstałoby naprawdę coś ślicznego w końcu jakiś nowy wiersz się pojawił, bo ostatnio na forum ich coraz mniej, albo to tylko mi się wydaje To chyba Katon przeraził wszystkich swoim manifestem.. publikują tylko najodważniejsi ![]() Pozdrawiam ![]() Ten post był edytowany przez rhiamona: 05.03.2007 23:04 |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiem, ze rytm jest inny, ale jak go czytam jest ok, bo akcentuje inaczej:
z mina dojRZAłej truskawki i pokostKI syrop klonowy Wiem, ze troche to nie po polsku, ale to tylko rymowanka i lepiej sie w ten sposob slyszy ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ach, ach, ach! Podoba mi się i to bardzo. I pomyśleć, że wcześniej na niego nie wpadłam, że sobie tu tak lezy, porzucony, zapomniany. Bardzo, bardzo. Brawo, brawo
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:03 |