***, chlodniej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
***, chlodniej
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:20 |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
nie bardzo, w porównaniu z tym co napisałaś przedtem
banalne, ale jest kilka ładnych wersów. QUOTE A kiedy rano obudził mnie Potworny ból głowy, Odszedł mój poeta, Bez jednego słowa zupelnie inny. z tego mogło by powstać coś ładnego Ten post był edytowany przez rhiamona: 08.03.2007 20:28 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Mam jedno pytanie: czy PS. też należy do wiersza?
Ładny, ładny, nie powiem. Może nie idealny, ale ładny. Podobało mi się bardzo to: QUOTE Ręce były jakby szyte Od dawna na miarę, Usta też skrojone Starannie cal po calu. oraz QUOTE On był poetą, więc umiał malować Długość moich spojrzeń Od słowa do słowa. Zwłaszcza to drugie. Pierwszy wers tego fragmentu mnie zaskoczył, a jego dalsze rozwinięcie tylko dodało mu uroku. I puenta mądra. No cóż, uroki bycia z poetą. ![]() Udało ci się napisać dobry wiersz, Rookwood. Nie masz się czego wstydzić. Tylko początek wydał mi się banalny. Ale trudno. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
PS nie nalezy do wiersza. To tylko rzucona uwaga, tak po prostu, publiczne wyzalenie sie
![]() Dziekuje za pochwale ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
wybacz, ale juz na poczatku doznałam skurczu szczęki
facet w sztruksach źle mi się kojarzy nic na to nie poradzę nie mogę obiektywnie ocenić bo widzę faceta w szerokich sztruksach z łysą pałą pustą kompletnie w autobusie i bez zeba na przedzie. -------------------- ![]() ha! |
Rookwood |
![]()
|
Lilith - Sztruksy tak Ci sie kojarza?! To musi byc okropne
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Rookwood: 09.03.2007 11:17 |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
bo nie widziałas nigdy kolesi jezdzacych moimi autobusami
szerokie sztruksy spięte czarnym paskiem ze srebrną klamra i zaportkowany podkoszulek. łuuuuuuuuh. -------------------- ![]() ha! |
Rookwood |
![]()
|
Ze tez roznice miedzyregionowe sie daja we znaki nawet w poezji
![]() |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja noszę brązowe sztruksy i czarny sweter. Sznurówek też nie wiąże, bo mam za daleko do ziemi.
Bardzo podoba mi się wiersz, jest taki fajny i przede wszystkim widzę to wszystko oczyma wyobraźni, co oznacza duży plus dodatni -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Rookwood |
![]()
|
A jestes mlodym intelektualista? Wlosy roztrzepane?
![]() A tutaj nic takiego, ale nie mogłam się oprzeć, nawiązanie do mojej kochanej szminki w kieszeni Poswiatowskiej: Lubił ostro zatemperowane ołówki. Mówił, że tylko takimi potrafi Oddać kolor moich oczu na papierze. Rysował mnie często, gdy czytałam książkę, We włosach z wstążką. Palce miał zawsze całe w graficie, Zostawiał ślady na mojej szyi. Od tamtej pory noszę w kieszeni temperówkę, Bo przecież nigdy nie wiem, Kiedy zechce mnie narysować, Mnie i stąpającą po niebie ziemię Ostro zatemperowanym ołówkiem. Ten post był edytowany przez Rookwood: 09.03.2007 20:19 |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Wg mnie, drugi dużo lepszy. Pierwszy...niby jest kilka ładnych zwrotów, pointa delikatnie ładna, ale mimo wszystko jakiś taki jest...nie wiem.Banalny trochę.Nie dlatego, że odszedł, tylko dlatego, że jest parę zwrotów strasznie pospolitych, nie wywierających żadnego wrażenia-ale nie w pozytywny sposób, nie stanowiących tło, tylko właśnie przeszkadzających. Och, znowu nie umiem powiedzieć.
A sztruks oczywiście do pary z brązowym albo rudym swetrem, w okularach, zamszowych butach(zawiązanych), brązowym plecakiem i wyjątkowo sympatycznym uśmiechem.I herbatą w termosie.; ) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:00 |