Z pamiętnika Samary.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Z pamiętnika Samary.
Rikku |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: a co Cie to? ![]() |
'a imie jej' Stłumiony krzyk Zęby i oczu zaciśnięte jak Kleszcze na rozżarzonym żelazie Złość i gniew palące jak ognia żywioł Błyszcząca łza spływająca Pomiędzy dolinami brzydkich Zmarszczek Grymasu Twarzy Zesztywniałe wbite aż do krwi Paznokcie dzikiego zwierza imieniem Nienawiść Wbite we własne Życia dłonie Myśl jak drgnięcie skrzydła Orła Atakującego małe życia istnienie Uda się czy też los zawiedzie? Wierzbowa strzała przebijająca Serce posągu Serce które nic nie czuje Serce istoty bez uczuć Kropla Jedna a po niej druga i trzecia i... Zaraz, moment To kamień ma ludzkie serce? -------------------- Voller Liebe dich erleben
Vertrauensvoll mich dir ganz ergeben Dieses Herz dir zu Füssen legen Mein kleines Herzwillst du es nehmen... - Lacrimosa +++ Tot. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tylko jeden przymiotnik przychodzi mi na
myśl - wydumane. Spróbuj mniej dramatycznie.....
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
heh, ja mysle ze sa czasem uczucia, przez
ktore sie nie da 'mniej dramatycznie'..
czyz nie, A.? ... nie przeczytalam moze bardzo dokladnie i wogole.. stwierdzam, ze b. trudno mi jest skomentowac cos, co tak swietnie rozumiem.. czuje sie, jabym wlasciwie ja to napisala dramatyczne, niestety ... taka prawda slicznie ujeta :* jak na moj gust to "tak wybitnie po Twojemu" :) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Noelle |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 12.06.2004 ![]() |
Nie lubię takich strasznie smutnych,
dramatycznych wierszy.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:35 |