Bajka, na dobranoc
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bajka, na dobranoc
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:20 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ładne, naprawdę. Tylko jakieś takie... mało wierszowate. Trochę jak zapisana w nieco inny sposób jakaś klasyczna bajka.
Ale klimacik ma, czułem sie przy nim bardzo "dobranockowo" i sennie. W pozytywnym znaczeniu. Mimo wszystko mogłoby być lepiej. Tak uważam. A "zadzwoni" brzmiałoby gorzej. Co to za bajka z telefonami? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Tez przeciw. Przepraszam za seplenienie, ale cos zrobilam z klawiatura.Wroci moze byc.Ale ogolnie wywalilabym cala czesc, kiedy odchodzi.Nie podoba mi sie i psuje efekt.
Przy groszkach zamieniajacycyb sie w ciasteczka sie rozmarzylam, oj mocno.Fajne.Wlasnie te przejscia z czegos w cos zupelnie niepowiazanego ze soba, strasznie mi sie podoba, bo jakos tak zachacza o psychike dziecka. Wlasnie sobie przypomnialam, jak myslalam. Ale ta koncowka jest beznadziejna...ej, wez to zabierz. |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Przemku, to nie jest wiersz, nie mial nim byc.
Mary, alez to piotrus pan, niestety musial odejsc i tak bylo, nie moge mowic nieprawdy, bo mi sie nos wydluzy. |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne, ma taki dziecięcy, usypiający klimat. Gdy to czytałam pomyślałam sobie ze ten chłopiec to musi być Piotruś pan. Podoba mi się
![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
skoro to nie miał byc wiersz, to dlaczego nadałas mu graficzny wygląd wiersza?
-------------------- ![]() ha! |
Rookwood |
![]()
|
Nie wiem, tak mi sie napisalo, samo szlo, nie mialam na to wiekszego wplywu. Poza tym kiedy zlikwidowalam wersy zupelnie nie bylo to to samo. Nie wiem czemu tak jest.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
jak to nie miałaś na to wpływu?
po napisaniu mozna było nanieść poprawki skoro nie ma tu rymów, taka wersja jest zupełnie nie uzasadniona, przeszkadza tylko w czytaniu - przynajmniej mnie. -------------------- ![]() ha! |
Rookwood |
![]()
|
Oczywiscie, ze po przepisaniu tego do worda zrobilam z tego jednolity tekst, ale nie pasowalo mi i tyle. Dla mnie jest tak i nie trzeba uzasadnienia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie wiem. Impresyjne obrazki troche mnie już nużą. Niezaleznie od tego czy to wiersz czy nie wiersz.
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE jak to nie miałaś na to wpływu? po napisaniu mozna było nanieść poprawki skoro nie ma tu rymów, taka wersja jest zupełnie nie uzasadniona, przeszkadza tylko w czytaniu - przynajmniej mnie. Nieuzasadniona się pisze razem. Zawsze chciałam złapać Cię na błędzie.Nie wiem, czemu. |
Lilith |
![]()
|
ale ja robię mnóstwo błędów
dziwne, że nie zauwazyłaś ![]() -------------------- ![]() ha! |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Strasznie mi się podoba" jest określeniem conajmniej sprzecznym, jeżeli chodzi o sens, przynajmniej w tym kontekście. Zawsze chciałem Cię na tym przyłapać. Nie wiem, czemu. ;P
Naprawdę chciałem. Podoba mi się. Ładne. Końcówka z telefonem byłaby tragiczna, ta też nie zniewala, ale nie zdemolowała mi całości, choć odstaje od raszty. Tak, to przechodzenie między mało ze sobą powiązanymi obrazkami jest świetne. W sumie to nawet brawo! ; ) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:51 |