Nuda
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nuda
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Gdybym co rano się umiał
naprawdę obudzić to nigdy bym się nie nudził. I gdybym widzieć potrafił kiedy patrzę na ludzi to nigdy bym się nudził. Gdyby mnie ciepła ziemia nauczyła się trudzić to umiałbym odpoczywać i nigdy bym się nie nudził I gdybym ryby i ptaki umiał jak Pan Bóg odróżnić i widzieć każde z osobna to nigdy bym się nudził. Słońce nie wschodzi, bo musi. Słońce wschodzi, bo lubi. Prawa to tylko iluzja. Co będzie jak mu się znudzi? |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hmmm. Nie zaryzykuję interpretacji recenzji =>
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
tak, początek niezły, potem już coś tam z rytmem zupełnie sie wali.
dopracuj go. ale generalnie tematyka mnie nie rusza. może przez to wykonianie? dopracuj. -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Was wogóle nie rusza wszystkich prostota. Chociaż Ty akurat, droga Lilith, zdradzam jeszcze (choćby ostatnim wierszem) symtomy pozwalające mieć nadzieję, że 'odkodujesz' nieco swój styl =)
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie mówie, ze prostota mi przeszkadza, wrecz przeciwnie.
mnie tu zaburzenie rytmu przeszkadza, bo tego sie nie da czytać. -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się bardzo podoba. No, poza ostatnią strofą, która troszkie mi już tu morałem zajechała. Ale tak - bien, bien, bardzo bien.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:34 |