Smuteczek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Smuteczek
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Smuteczek
A ja się zasłotam jesiennie specjalnie na wiosnę, owinę się szalem zielonym Ustami pocałuję niebo rękoma pocałuję wiatr owinę się szalem zielonym na wiosnę potrząsnę, potrząsnę ten świat. -------------------- |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne, ale tyle.Nie wstrząsnęło mną, jak zazwyczaj-a powinno, bo aktualnie współgra mi z nastrojem, zatem bez zachwytu.
I ta jesień mnie denerwuje. |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Jestes ustabilizowana formowo.
To znaczy, ze wszystkie wiersze zachwycaja mnie tak samo. WSZYSTKIE. Nie wiem, jak to robisz, ze zadne slowo ci nie odstaje, zadnego kiczu, czy nieudolnosci. Przynajmniej w moich oczach. Ah! |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten wiersz odzwierciedla wszystkie moje dzisiejsze uczucia
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
podoba mi się bardziej niż ten poprzedni
dobra forma, słowa płyną i ładny jest -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:42 |