Pierwsze Dni Wiosny, czyli brak skutków nieistniejącej zielen
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pierwsze Dni Wiosny, czyli brak skutków nieistniejącej zielen
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Mimo że wiosna już przyszła
ja wciąż jestem zmarznięta a przecież nawet najbardziej stare,leniwe i wyblakłe koty zaczynają czuć w marcu sporadycznie tylko bez wzajemności i bez większego przejęcia taki coroczny rytuał ale ja jestem wolna tak przynajmniej mówię Ten post był edytowany przez rhiamona: 22.03.2007 21:59 |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Niezle. Napisalas kiedys cos lepszego chyba, ale niezle. Leniwe i wyblakle koty bardzo mi sie podobaja, zdecydowanie mniej formatowanie tekstu na koncu. Takich rzeczy nie powinno sie robic, to takie wpychanie czytelnikowi na sile pointy. Zniecheca.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Świetne. Jakże zgodne z aurą tej pseudowiosny.
I nie przeszkadza mi kursywa. Jesli uwazasz, ze tam powinna byc, to pasuje. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
za estiejem
pomysł dobry, wykonianie gorsze powinnaś spróbować ubrac to tak w słowa, żeby wszystko płynnie przebiegło, żeby czytając miało sie wrażenie, ze każde słowo do siebie pasuje. rytmika wiersza. -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:10 |