Szpital, ...?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szpital, ...?
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Zapewne głupi temat, jak ja, ale trudno. byliśccie kiedysz w szpuitalu oprócz momentu kiedy się urodziliście? :} Bo ja niestety przyjeżdżam tu co miesiąc i chciałąbym wiedzieć jeżeli wogole do szpitala jeździcie, czemu musicie go odwiedzieć. odp.
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jak z konia spadlam to mialam wstrzas mozgowia i bylam dzien czy dwa.
-------------------- |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
ja byłam dwa razy przez zapalenie płuc.
mam nadzieje, że juz nigdy tam nie trafie. bo czekałaby mnie głodówka. -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
ej, musisz po kazdym zdaniu wciskac tego entera? wiem ze to takie kul ale moje oczy nie lubia tak podskakiwac.
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Oj, byłem. Z podejrzeniem uszkodzenia kręgosłupa. Mało przyjemne wspomnienie z dzieciństwa.
I raz z paskudnym rozstrojem żołądka. O mało się wtedy nie przekręciłem na lewą stronę i nie zwinąłem w kłębek. Parę innych wizyt było okazjonalnych. Aylet - a czemu musisz odwiedzać szpital co miesiąc? A temat zawsze aktualny, w każdej rozmowie musi nadejść moment dyskusji o szpitalach, chorobach i urazach. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
nie, że kul. po prostu przyzwyczajenie.
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
po dzieciach neostrady czas na dzieci gg
![]() 9 dni spedzilem na oddziale po wycieciu z lekka owrzodzialego wyrostka -------------------- |
Eva |
![]()
|
dlugonoga sarenko
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak juz jestesmy przy dlugosci nog... musialem w swoim szpitalnym wyrku wymontowac deche, zeby w spokoju wyciagnac nogi (;
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie lezalam nigdy i lezec nie chce.
wogole nie podoba mi sie ten temat bo nie lubie czytac o cudzych chorobach. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Why are you really here? Are you here for Jack?
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
i am looking for a submarine.
|
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Byłam w szpitalu bo połknęłam 5 zł. Niemiłe doświadczenie dla sześcioletniego dziecka
![]() No ale teraz się z tego śmieje, chociaż skończyło sie operacją. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie byłam. I mam nadzieje, że tam nie trafię. No, chyba ze pominąć wizyty u lekarza (ciociodoktor ma niestety czasami dyżur i trzeba się pofatygować
![]() -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Raz byłem, i mi wystarczy. Miałem wtedy sześć lat, i byłem na oddziale dziecięcym. Jedzenie było okropne makaron, z czymś, co przypominało zgniłą kapustę na całe życie obrzydził mi szpitalne jedzenie. Jedyna dobra rzecz, którą tam jadłem to płatki corn flakes, które przyniósł mi tata
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
zawitałam do szpitala jak byłam bardzo mała i praktycznie nic nie pamiętam. na operację zaszycia rozszczepu w podniebieniu. rodzice mi mówili że strasznie smutna byłam i nieszczęśliwa, bo byłam zupełnie sama a wtedy rodzicom ponoć nie pozwalano tak odwiedzać dzieci i siedzieć przy nich. a jak wyszłam to się rozpłakałam.
kochamy polskie szpitale. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Geez, rozszczepienie podniebienia wygląda obrzydliwie.
A ja w szpitalu byłem chyba.. no nie skłamie, ze 100 razy. I nigdy nie byłem tam leczony ani diagnozowany ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Oj, byłam kupę razy w szpitalu. Większość to takie jednodniowe przypadki+obserwacja (zwichnięcia, przemieszczenia, złamania, ostry atak alergii, wstrząs mózgu - spadłam z drzewa.) Raz było dłużej - 2 tygodnie z okazji wycinania wyrostka. Ale gdzieś tak od czasów liceum moje wizyty w szpitalu ograniczają się do wizyt towarzyskich, które zdecydowanie nasiliły się od czasu podjęcia studiów. Ostatnio byłam w narutowiczu, odwiedzić kolegę, co wypadł z drugiego piętra na akademikach. Był taki nawalony, że się sanitariusze zastanawiali, czy go najpierw na Uciechy wieść czy do szpitala prosto.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja miałam dwa razy zapalenie płuc, potem mononukleoze i anemie. nienawidze państwowej służby zdrowia. jedyny plus szpitali to to, że zawsze wychodziłam z nich chudziuteńka, bo nic się tam nie dawało przełknąć. w psychiatrycznym jeszcze tylko nie byłam, ale to już chyba niedługo.
-------------------- dupa.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja bywam tylko wtedy, kiedy mdleję w kościele i panie w beretach wciskają mi cukierki na serce do ust. czasem też zdarza mi się zemdlec na przystanku, albo w autobusie. a poza tym, to wszyscy zdrowi, dziękuję.
-------------------- ![]() ha! |
jamona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: z pobliskiej rzeki Płeć: Kobieta ![]() |
kiedy byłam w gimnazjum to często mdlałam i kończyło się to interwencją pogotowia ...nic przyjemnego. nienawidzę szpitali i wszystkiego co jest z nimi związane. wielkim trudem odwiedziłam 2 lata temu babcie po operacji biodra .Jako pacjent bywam w nim często z powodu złamań i zwichnięć .taki już widocznie los chudzielców bez mięśni...
![]() Ten post był edytowany przez jamona: 27.03.2007 20:08 -------------------- wolność dla Tybetu
więcej tolerancji |
LilienSnape |
![]()
|
ja jeszcze nigdy nie zemdlałam, no. a w sumie chciałabym chociaż raz zobaczyć jak to jest XP
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(LilienSnape @ 28.03.2007 16:44) Ja zemdlałam raz. Po połowinkach ![]() -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nigdy nie mdleje. Chociaż nie wiem jakby parno było, to i tak nie zemdleje
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nic przyjemnego, nie chciejcie.
-------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:16 |