Cisza, Moja kolejna próba
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Cisza, Moja kolejna próba
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Idąc w marszu, nie patrząc za siebie
Czorteny kamienne po drodze mijając Nic nie mówimy tak się zastanawiając Cóż by można rzec do Ciebie Powiedzieć że nie wrócimy Powiedzieć że się boimy Nie Nic nie powiemy, bo tak prościej Bo ludzkie serce zamarło Bo duma wszystko wyparła Bo człowiek nie czuje się młody Bo brak nam swobody Bo miłość się od nas wydarła Bo ludzkie serce zamarło -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
czorteny
łał no a poza tym, to średnie rytm zaburzony i sama tematyka oklepana no i próba podjęcia tematu też raczej marna -------------------- ![]() ha! |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Już lepij, ale ćwicz nadal.Trochę to takie jeszcze kiepskometalowe.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ciesze się, że już lepiej mi idzie. Może coś dziś napisze, jak mi coś podejdzie
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:02 |