Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja na pewno nie będę w szkole podczas kolędy, bo mam ją jutro... też jej nie lubię. Zawsze jakiś dziwny ksiądz się trafia :| chyba tylko dwa razy przyszedł do nas normalny, z którym można było normalnie pogadać i przy którym nie czułem się jak przesłuchiwany :/
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
U nas kolęda jest zajebista. Składają się na to dwa czynniki:
1) proboszcz jest naprawdę fajny 2) zawsze zostawia nas na koniec i je u nas obiad, bo uważa, że matka świetnie gotuje, co w sumie jest prawdą; oczywiście mnóstwo z tym roboty, ale generalnie jest miło. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No, od czasu kiedy sie przeprowadzilismy i zmienilismy parafie, to trafiaja nam sie sami fajni ksieza na koledzie. Ostatnio probosz przyszedl i siedzial 3 godziny, zjadl nam wszystkie mandarynki, wypil niezliczona ilosc herbat, zadzwonil do naszego sasiada ktory tez przyszedl i wyszla z tego jedna wielka konwersacyjna biba xD I zadnego 'pokaz zeszyt' - nie musialam klamac ze go mam ;p
Lol, wlasnie dostalam maila 'sprawdz ile kosztowal twoj prezent!!' - a po uj mi to wiedziec? Oo -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zeby mi sie cos takiego na maila przyplatalo. a tu tylko plotek/empik/pudelek ;<
QUOTE I zadnego 'pokaz zeszyt' - nie musialam klamac ze go mam ;p zawsze sciemnialem, ze my to prowadzimy lekcje religii na zasadzie ogolnej dysputy, a zapisywanie ogolnie jest zue, dlatego nie praktykujemy. zawsze działa :C Ten post był edytowany przez Child: 28.12.2007 02:33 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja też nigdy nie miałem. I nikt mi nigdy nie sprawdzał. Inna rzecz, że ja nigdy nie miałem zeszytu do niczego.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
W takim razie masz fenomenalną pamięć, Katonie. Ja nie rozumiem, jak można nie mieć zeszytu.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Mateuszowi zeszyty służyły do rysowania...i klasówki w sumie też
![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
widzę, że slawny pies matematyczny dotarł też tutaj ;]
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostatni zeszyt jaki miałem to był chyba ten 'do wszyskiego' w maturalne. nic tam nie miałem w sumie.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Eva @ 28.12.2007 00:20) I zadnego 'pokaz zeszyt' - nie musialam klamac ze go mam ;p A ja zawsze pokazywałam zeszyt, bo później pani katechetka sprawdzała czy ma się podpisy; a jak nie to zaraz zaczynał się wywiad czemu się nie ma... Swoją drogą, ciekawe kiedy mam tą kolędę... Muszę iść sprawdzić. ![]() QUOTE(Katon @ 28.12.2007 12:35) Ja też nigdy nie miałem. I nikt mi nigdy nie sprawdzał. Inna rzecz, że ja nigdy nie miałem zeszytu do niczego. Jasssne, nigdy nie miałeś zeszytu??? ![]() ![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kate711 @ 28.12.2007 16:13) miał miał, do polskiego ale nic w nim nie było ;] poza rysunkami oczywiscie ![]() -------------------- ![]() ha! |
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Lilith @ 28.12.2007 15:26) miał miał, do polskiego ale nic w nim nie było ;] poza rysunkami oczywiscie ![]() Nadal nie wierzę. Kiedyś musiał mieć i w nim pisać. Np. w podstawówce. ![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Katon |
![]()
|
W podstawówce coś się działo w tej dziedzinie, szczególnie w klasach 1-3. Ale potem to już tylko ciągły regres.
|
kate711 |
![]()
|
No widzisz, jednak miałeś.
![]() ![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Katon |
![]()
|
No u mnie też. Bycie leserem z polotem, o jakim się potem opowiada, polega właśnie na nieposiadaniu zeszytów mimo niesprzyjających okoliczności.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
I patrzcie, co z niego wyrosło.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
rodzice [także przyszli] - o ile jacys to przeczytają - to tylko jeden z wielu modeli samokształcenia. nie martwcie sie wiec, jezeli wasza pociecha w plecaku nosi 10 kilo papieru zwanego szumnie ksiązkami i zeszytami [mozecie sie martwic o ewentualne wady postawy wywolane takim ciezarem], to nie oznacza jeszcze, ze nie wyrosnie na jednostkę zajebistą.
-------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
QUOTE rodzice [także przyszli] - o ile jacys to przeczytają - to tylko jeden z wielu modeli samokształcenia. nie martwcie sie wiec, jezeli wasza pociecha w plecaku nosi 10 kilo papieru zwanego szumnie ksiązkami i zeszytami [mozecie sie martwic o ewentualne wady postawy wywolane takim ciezarem], to nie oznacza jeszcze, ze nie wyrosnie na jednostkę zajebistą. Żeś w chu pocieszył. Dzięki. I nnnnie pppolewaj jużżż... -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
E nie, ja tam miałam w podstawówce zeszyty. W liceum też trochę. Do polskiego, taki duży, przez trzy lata jeden. No i do historii, bo ocena za zeszyt była z reguły jedyną z niewielu okazji, by załapać z tego przedmiotu jakąś pozytywną ocenę. A na polibudzie miałam "zeszyt do politechniki", który w okolicach drugiego roku przerodził się w "segregator do politechniki".
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Miss-Malfoy |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.11.2007 Skąd: Z otchlani opetania na samym dnie paranoi. Płeć: Kobieta ![]() |
Heh przydatne ^^.
Przydalo by sie troche ponabijac bo dopiero zaczynam na tym forum pisac. ![]() ![]() ![]() -------------------- SLYTHERIN... And PROUD.
|
Child |
![]()
|
kto wyjawi okrutna prawde? :>
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja mogę, ja mogę?
posty na bziumie dodają się li ino do licznika zajebistości usera, nie do licznika postów. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Miss-Malfoy |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.11.2007 Skąd: Z otchlani opetania na samym dnie paranoi. Płeć: Kobieta ![]() |
heh no wlasnie zaulwazylam xD.
![]() -------------------- SLYTHERIN... And PROUD.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 21:05 |