Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
I na tym polega urok tego tematu, i tego subforum.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
hazel, pięknie to ujęłaś xD
-------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarp...wierzyc,1029666
dobrze, ze jezdze na calorocznym-niewidocznym :C -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
aaaa. kocham bigos mamy i pasztet babci.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(Child @ 29.12.2007 11:25) http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarp...wierzyc,1029666 dobrze, ze jezdze na calorocznym-niewidocznym :C Miałam kiedyś taką samą sytuację. No, podobną. Jakoś w zeszłym roku bilety podrożały - z 1,20 na 1,25 ulgowe i z 2,40 na 2,50 normalne. Miałam w domu stary bilet normalny za 2,40, wiec pojechałam na nim jako na ulgowym. Pokazałam kanarowi, to najpierw się przywalił, że on jest nieważny, bo za tani. Wtedy pokazałam legitkę i się zaczęło. Mniej więcej tak samo. Tylko że w moim przypadku kanar próbował się "dogadać" a ja nie wykazywałam chęci, i w końcu zmiękł i mnie puścił. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
lubię mój nowy avatar.
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja mój też
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
cieszmy sie waszym szczesciem ;d
-------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja mój, zwłaszcza że przypomina mnie przy okazjach kiedy coś mnie chlaśnie i znów zapuszczam włosy. Średnio raz, dwa w roku niestety.
-------------------- |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
A pod moim blokiem banda... no dobra, grupa chłopców puszcza fajerwerki...
I to nie byle jakie: Fajerwerki z Biedronki ![]() I ja też lubię mój avatar ![]() -------------------- |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
więc uważaj bo niektóre z nich mogą z lekka skręcić... np. w twoje okno
![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
no właśnie...
jeszcze się idiotyczne fajerwerki rozbryzgują naprzeciwko moich okien ![]() JA SIĘ BOJĘ ![]() ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Śliczny avatar, Zakohana w książkach
![]() Em, Nai - tyż śliczne ![]() Wczoraj była moja druga rocznica pobytu na tym forum! ![]() ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Przemek, congratulations
![]() ![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Child |
![]()
|
20 lat? Toz to wiecej niz ma polski internet
![]() Hmmm... zapomnialem o swojej rocznicy. Na starosc pamiec juz nie ta :C Ten post był edytowany przez Child: 31.12.2007 03:06 -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja mam chyba jakos w kwietniu, ale napisze tego posta i sie upewnie xD
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ja też nie kojarzę. chyba listopad 2004. i zawsze przegapiam swoją rocznicę.
eta: uu, a jednak grudzień. trzy lata i 10 dni, wow. Ten post był edytowany przez em: 31.12.2007 17:51 -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Dopiero skończył się lokalny pokaz fajerwerków.
I mówcie co chcecie, ale tak fajnie jak u nas to nigdzie nie wyglądało. ![]() ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zakohana w książkach |
![]()
|
A ja się poparzyłam zimnym ogniem
![]() Jeszcze się koleżanki ze mnie śmiały, że ja jestem zdolna w tę drugą stronę Poparzyć się zimnym ogniem... fakt, śmiesznie brzmi ![]() Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 01.01.2008 02:02 -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Kur... czy naprawdę z żadnej ze 15475 sieci taksówek w Krakowie nie ma wolnej taksówki? Zadzwoniłam pod kilkanaście numerów i wszędzie mi odpowiadają, że sorry, ale nie mają nic wolnego.
A po zimnym ogniu mam bliznę na łokciu :> -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taksówki? Mnie podwiózł do domu jakiś gość, znajomy znajomego siostry znajomej mojego szefa - za butelkę piwa.
Dawno nie klepałem w myśli zdrowasiek z taką prędkością - gościu prowadził jak szaleniec. Chhyba po drodze zmówiłem cały różaniec. Włącznie z tajemnicami światła ![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja k.... byłem w laczkach na stacji benzynowej po flaszke. najblizsza czynna była 15 kilosów, 3 godziny w plery. tak 4-7 ;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
A ja nigdzie nie byłem, ale z Doctorem Who i nowym The Lost Experience to był najlepszy Sylwester, jaki pamiętam.
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Child |
![]()
|
a myslalem, ze w kategorii co ogladamy na sylwka, nikt Evy i Empa ogladajacych battlecostam galactica nie przebije xD
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Ić stond :]
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 02:29 |