Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
zapachniało Misiem : P
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Znaczy co, wódką się pochlapałem znów? :]
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a wiecie ze jak dziś nadmuchałem balona to wybuchną ognim?XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
tez cie kochamy misiu ;*
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
paliwo rakietowe? xD
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Dwa dni temu znalazłem sobie lodowisko na zamarzniętym stawku na pobliskiej łące.
Ale fajnie! ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Napisałbym coś o pękającym lodzie, ale nie będę stresował ;)
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Jakby miał pęknąć, to przez te trzy dni już by pękł.
A ten stawek ma w najgłębszym miejscu z półtora metra głębokości :] -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
alez kasiu, ja ciebie bardzij
![]() tyryryryry czopa miliardlecia ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
karnawał trwa!
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
był u mnie dzisiaj ksiądz po kolędzie.
i powiedzcie mi, jak to możliwe; wyjeżdżam na studia do obcego miasta, mieszkam na osiedlu, na którym nie mieszka i nie mieszkał nikt z moich znajomych i nieznajomych, mój blok obsługiwany jest przez parafię, o której nigdy nie słyszałam, a po kolędzie przychodzi ksiądz, który okazuje się być najlepszym przyjacielem z wojska mojego katechety z liceum. -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
tez bym sobie policzyla ale kiepska z matmy jestem ^_^"
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Evo: em nie pisala nic o prawdopodobienstwie.
Pytala - jak to mozliwe. Ja odpowiem: jest to mozliwe, bowiem ksieza nie sa na stale przypisanie do swoich parafii i czesto kuria wysyla ich nawet poza obszar pierwotnego wojewodztwa. Jest to praktyka dosc czesta, dlatego jest duzym prawdopodobienstwem opisana sytuacja. Zabawniej by bylo, gdyby to Twoj katecheta Cie odwiedzil. A od kiedy ksieza sluza w wojsku, w sensie robia za poborowych? Never heard of. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja odpowiem ze chyba mi sie tematy pomieszaly albo cos w ten desen bo sie w tym momencie autentycznie pogubilam xD co nauka robi z ludzkim umyslem..
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ksiądz nie był pierwszej młodości, mój katecheta też nie. tego nie roztrząsam, po prostu reakcja księdza na nazwisko Pietrasina zwaliła moją współlokatorkę z nóg. ale prawda, gdyby ksiądz Piotr przyszedł do mnie po kolędzie, to chyba aż tak szybko by się nie skończyła
![]() ps. wiem, na jakiej zasadzie księża podróżują między parafiami. może faktycznie powinnam była spytać raczej o prawdopodobieństwo niż "jak to możliwe", bo powiało sposobem. -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zartuje przeciez, spokojnie
![]() ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Skajpa ze zainstalowałam. Jakby kto był zainteresowany, jestem pani_fuzlakowa. No.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Mam 1h na raport z angielskiego, ale tak mi się nie chce.... cóż tu począć?
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Się zmusić i napisać.
Piszę tego posta z czytelni biblioteki w Grajewie :] Czekam od wpół do trzeciej na 18.30, bo mamy próbę poloneza. Czasem mieszkanie w Mazewie sux. Edit: Owieczko, w jakich godzinach Cię złapać można? :] Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 04.01.2008 17:43 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Głowa mnie boli.
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 04.01.2008 16:41) Popołudniami zwykle i wieczorami ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ghasty |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 03.01.2008 Skąd: katron kolo smietnika xD Płeć: Mężczyzna ![]() |
Siemano
![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kraków dominuje ma MF.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
em |
![]()
|
e tam. wcale że nie, główny dominator nie jest z krakowa.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No dobra, ale tak: Ty w Krakowie, Katon, Lilith, Neonai, Hazel, Zakohana, Claudia, z Karkowa. Z okolic (względnie) parę osób: Katarn, ja
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 03:42 |