Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Jeszcze Ghasty
![]() Jak nast tu tak dużo i takie znamienite towarzystwo się w Mieście Królów zebrało, to możeby jakiś zlot zrobić, czy cuś? ![]() Mogę oprowadzić po Galerii Kazimierz ![]() ![]() Claudia, powiedz, że jesteś za. -------------------- |
Claudia_Black |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 169 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra, niech Ci będzie, jestem za.. A ja moge zaprosić na wycieczkę trasą autobusu lini 133
![]() ![]() -------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
Drowning in your desperation... |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
I oczywiście partia ping-ponga w Decathlonie
![]() I gonienie Gołębia (tak, to o tobie [wiesz, że mówię do Ciebie, prawda?]) Dobra, już nie żartuję. Naprawdę moznaby taki zlot zrobić. Ja bym przyszła na 100% -------------------- |
Claudia_Black |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 169 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też bym przyszła, bo jak nie, to by mi Zakohana żyć nie dała...
-------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
Zakohana w książkach |
![]()
|
Że kto, że ja?
Ja jestem niespotykanie spokojny człowiek przecież. Pan Zostaw-Mój-Cyrkiel jeszcze żyje, to nalepszy dowód jest. -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zerowe szanse na moje pojawienie się. Za 3 lata może.
Blisko to jednak pojęcie względne - dwie godziny jazdy. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Claudia_Black |
![]()
|
A jest tu jeszcze jakaś Zakohana? Chyba nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A on żyje, bo... bo... bo żyje ![]() -------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
Zakohana w książkach |
![]()
|
Zeti:
coś ty taki pesymista jest? Albo, jeśli wolisz, realista. Daleko to ma... Przemek, na przykład. Ja nawet za trzy lata na zlot chętnie pójdę ![]() O ile Magicznego jakieś Niewybaczalne nie trafi. Albo nie nadejdzie koniec świata. Albo nie dostanę nagłego cynku, że JEDNAK jestem czarownicą i że JEDNAK w Polsce jest jakaś szkoła magii ![]() Wszystkie opcje mało prawdopodobne, ostatnia niemozliwa ![]() Claudia: Że ja cię biję?! Ranisz moje uczucia, ty niedobra ty! Poza tym, jak cię mam bić przez GG, co? -------------------- |
Claudia_Black |
![]()
|
Po polsku
![]() ![]() Dobra, koniec tematu, bo się ludzie patrzą.. ![]() ![]() -------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
O Boże. A ja sie zamierzałam za 2 lata do Krakowa przeprowadzac. Oj , bede musiala sie nad tym jeszcze mocno zastanowić, hm. ;d
Ten post był edytowany przez abstrakcja: 04.01.2008 23:36 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
oj zastanów się, zastanów. tu katon mieszka.
-------------------- |
Zakohana w książkach |
![]()
|
abstrakcjo, zaczekaj aż Ghasty się nam pokaże w pełnej okazałości
![]() Wtedy zapewne powtórzysz "O BOŻE" ![]() -------------------- |
Claudia_Black |
![]()
|
Zakohana, nie prowokuj go
![]() ![]() -------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Naika przecież w Warszawie siedzi.
-------------------- ![]() ha! |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem kto to jest Ghasty, ale sam fakt, ze Katon tam mieszka juz mnie mocno przeraża. :>
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Claudia_Black |
![]()
|
Ghasty, to taki mój i Zakohanej kolega... Jak zacznie cisnąć tymi swoimi "cudnymi" tekstami, to klękajcie narody...
-------------------- No escaping though you're running, you cannot find home
abstrakcja |
![]()
|
ale wiecie co... Krakow jest dużym miastem, nie panikujmy zatem- jakos sie pomiescimy;)
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No nie wiem, nie wiem.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Katonowi chodzi głownie o to, ze on jest po prostu przeokrutnie i wrecz niewyobrazalnie grubaśny.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No i agresywny. Nie wiem jak wyglądasz, Abstrakcjo, ale i tak Cię znajdę.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A jak machnie sadlem to jest w stanie zmiesc pol sukiennic z powierzchni ziemi, o!
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Dziennik Polski zorganizował z MPK konkurs, kogo z krakowian chcielibyśmy usłyszeć w tramwaju linii 12. zagłosowałam na Turnaua i proszę, dzisiaj dostałam maila:
QUOTE(mail z dziennika polskiego) Dzien dobry! Milo mi zakomunikowac, ze znalazla sie Pani posrod dziesieciu wylosowanych osob, ktore w nagrode za udzial w konkursie otrzymuja gadzety "Dziennika Polskiego" i MPK. Po dobior nagrody zapraszamy od poniedzialku (7 I) w godz. 9 - 16 w sekretariacie redakcji (Krakow, ul. Wielopole 1, III pietro); prosze przyjsc z dowodem tozsamosci. Dziekuje za udzial w konkursie i pozdrawiam, Malgorzata Mrowiec, "Dziennik Polski" Ten post był edytowany przez em: 05.01.2008 01:50 -------------------- |
Eva |
![]()
|
Dostaniesz tramwaj ^_^
-------------------- |
em |
![]()
|
łiiiiii
![]() -------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(em @ 05.01.2008 02:32) Dziennik Polski zorganizował z MPK konkurs, kogo z krakowian chcielibyśmy usłyszeć w tramwaju linii 12. zagłosowałam na Turnaua i proszę, dzisiaj dostałam maila: A kogo usłyszycie w tramwaju? Znaczy w sensie że nazwy przystanków będzie wam wymienial czy śpiewał po prostu? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 09:06 |