Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
YEEEEAAAAAH! Bedzie kogo młócić :CCC
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Misiu daj pokoj bo znow wyjdzie ze jestesmy demony i szatany dla nowicjuszy.
![]() -------------------- |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() Trochę szacunku, Ghasty. Do prefekta mówisz ![]() ![]() ![]() ![]() Nie posiadasz umiejętności wyczuwania sarkazmu w słowie pisanym (całą listę rzeczy, których nie posiadasz napiszę potem, jak mi się zechce). Przypominam ci, że chodzisz ze mną na spotkania do Bierzmowania, a Pan Adam jest przekupiony (Harrym Potterem IV i V ![]() ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Eva @ 05.01.2008 21:59) a potem beda mowili, ze na starosc spierdzielalem bardziej niz Metallica i Rolling Stones razem wzieci-------------------- |
Ghasty |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 03.01.2008 Skąd: katron kolo smietnika xD Płeć: Mężczyzna ![]() |
o jeju demony i szatany xD lubie deomony i szatany xD do panny ZWK to ze jestes prefektem to se dla mnie mozesz wsadzic gdzies a pan adam jest po prostu przerazajacy nie mowiac ze pwel chodzi tera ze mna do kl i o paru jeszcze innych sprawach wiec ja sie go nie boje
![]() Ten post był edytowany przez Ghasty: 05.01.2008 23:14 |
Child |
![]()
|
w00t?
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziewczyny, jak chcecie sie sobie porozmawiac ze swoim kolega to idzcie na konfernecje gadagadu or smth.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
tak się zastanawiam do kogo odnosiło się "Dziewczyny"... ;>
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Zakohana & Claudia?
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no tak, ale w tej dyskusji jednak bardziej Child się udzielał niż Claudia ;]
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale chodzilo o zakohaną oraz Claudie.
Ja rozumiem, ze on jest elo fajny ziomek, jol zwala smieszny smiechowy haha lol, taki nygus-rozrabiaka klasowy zawiadiaka, maciwoda i kiedy by sie nie odezwal to cala klasa ma 'beke' ale no kurdez. To w swoim gronie robcie. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
No. Nie zasyfiać mi mojego ulubionego tematu.
Chciałem podać znajomemu adres tego forum, ale po rozważeniu, że a) mam tu link do bloga, którego raczej nie chcę mu pokazywać i b) połaczyłbym w ten sposób życie forumowe i pozaforumowe (czego nie chcę), zrezygnowałem. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
Wpadniemy kiedys do Ciebie na impreze, dorwiemy jakis karton od pizzy, namazemy na nim 'magiczne.pl' i 'przemek to przemek' i sprawa sie rypnie!
-------------------- |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
rany, skąd ja znam ukrywanie adresu forum
![]() Ten post był edytowany przez asiatal: 06.01.2008 00:24 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie to, że go ukrywam. Ludzie po prostu słyszą "magiczne" i przestają się interesować.
Eva - przypomniał mi się numer, który nam wykręcili znajomi rodziców ![]() ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Widzę, że nie tylko u mnie pojawia się problem, gdy ludzie słyszą 'magiczne'. Dlatego zazwyczaj nazywam "Magiczne" po prostu Forum.
-------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Child |
![]()
|
QUOTE(Potti @ 05.01.2008 22:45) statystycznie - nie masz racji :P -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ja o magicznym mowie 'wiesz, to moje forum o harrym potterze' i wszyscy robia 'aha, aha'. 'moje' brzmi tak cudnie wieloznacznie
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
o, nie wiedziałam, ze Przemek ma bloga ;]
-------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Oj
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Child |
![]()
|
teraz sie majspejs liczy
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
facebook podobno
-------------------- |
Child |
![]()
|
najlepiej oba.
no ewentualnie video blog, ale szalu wtedy nie ma -------------------- |
Eva |
![]()
|
Ja tam sie magicznego nie wstydze. Znajomi wiedza, a jak robia dziwne miny to informuje ze siedze tu od dzieciaka i kocham was nad zycie bo jestescie tacy super.
-------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Majspejs to miejsce spotkań pedofili
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 09:56 |