Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
studentix, nasza klasa, myspace, facebok, etc.
ile jeszcze?:F -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeszcze TO :C
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja mam na wiekszosci z tych portali jakies twory - studentix, nasza-klasa, photoblog, ownlog, majspejs, last.fm, deviantart.. Tylko fotki.pl nie mam i fejsbuka ;p
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
forum moje! :C
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Chcialbys.
-------------------- |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
a wiecie, że gdy jakiś miesiąc temu chyba trzeci raz przeczytałam HPiKF to się skapnęłam, że zwierciadło "Ain Eingarp" to od tyłu trzeba przeczytać? Eeeeeh....
|
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie jest tak źle. Ja się zorientowałam dopiero, gdy przeczytałam twojego posta.
![]() ![]() |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
gdybym nie przeczytała kodu da vinci to i tak bym nie wpadła na to. po prostu teraz to ja widzę same zakodowane informacje.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ja za pierwszym razem się domyśliłem. Po prostu litery "Ein" na kilometr pachniały mi napisanym od tyłu "nie"
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh.... też czytałem da Vinci ale mi jakoś to do głowy nie przyszło... dzięki za info!
![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
asiatal |
![]()
|
ja raczej wolno myślę :|
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
hyh. ja mam tak raczej po loście niż po hp, ale jak teraz oglądam doctora who i łapię story arci po czterech odcinkach, to siostra sie na mnie denerwuje. i twierdzi, ze ja zamiast sie cieszyc nowym odcinkiem, wszedzie szukam teorii spiskowych.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nasz Pobór rządzi XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE(em @ 09.01.2008 21:00) hyh. ja mam tak raczej po loście niż po hp, ale jak teraz oglądam doctora who i łapię story arci po czterech odcinkach, to siostra sie na mnie denerwuje. i twierdzi, ze ja zamiast sie cieszyc nowym odcinkiem, wszedzie szukam teorii spiskowych. A ja podczas oglądania specjalnie nic nie wyłapuję, tylko dopiero po fakcie się nad wszystkim zastanawiam. Swoją drogą w Loście da się odgadnąć fabułę pojedynczego odcinka, ale już fabuły sezonu/zwrotów akcji - nijak :] -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
no to w doctorze masz przecież odwrotnie
![]() ale bez spoilerów, płytka w drodze :>. -------------------- |
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Z ciekawości policzyłam i wyszło mi, że na forum jest 2187 użytkowników, którzy nie napisali ani jednego posta
![]() |
Eva |
![]()
|
a to miętkie bulki
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
nazwiska i telefony! dopadniemy ich
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Widzieliscie?
W "Eureko ja to wiem" byli przedstawiciele z Dolnego Śląska i wygrał chłopak ze specjalizacją "Harry Potter" (swoją drogą, pytania były tak proste, że nawet te u nas w temacie "Zagadki" są o niebo trudniejsze) Ale jego zaklęcie mnie zmiażdżyło. "Eurekus, ja to wiedzus!" ![]() -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
O, lol spoko, specjalizacja HP?
Jakie były te pytania? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Słyszałam tylko trzy (za późno tacie pilota zabrałam)
pytania po pięć pkt: 1.Przyjaciele Harry'ego Pottera nazywają czarnoksiężnika Lorda Voldemorta Sam... 2. Syriusz Black, ojciec chrzestny Harry'ego, spędził trzynaście lat w Azkabanie, który jest... Pytanie za 10 pkt: Jak nazywa się hipogryf na którym lata Harry Potter? -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Jak nazywa się hipogryf na którym lata Harry Potter? Nieprecyzyjne pytanie przeinaczające treść książki. Sugeruje to, że Harry cały czas używa Hardodzioba do latania. Przecież te pytania niemożebnie łatwe były! -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Madziuś |
![]()
|
A teraz przyznać się, kto nie wie
![]() I co? Ten chłopak znał odpowiedzi? Bo pytania były naprawdę banalne. |
Zeti |
![]()
|
jeżeli by nie znał, to musiałby być naprawdę tepy...
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
O LOL...ale pytania mu dali - szok, takie trudne...czy ktoś z was zna odpowiedzi??
![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 10:42 |