Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No nie wiem, chyba poproszę o pomoc publiczność...
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja chcę telefon do przyjaciela
![]() |
Meszaroska |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 40 Dołączył: 12.04.2007 Skąd: z nienacka Płeć: Kobieta ![]() |
na początku było jeszcze pytanie: Jak można przetłumaczyć na polski nazwę eliksiru Felix Filicis? Odpowiedział Eliksir Szczęścia i mu nie uznali. Chodziło o Szczęście Szczęśliwe.
I jeszcze było jakieś pytanie, nie pamiętam, ale coś równie prostego jak te, które zacytowała Zakohana ;o) Ten post był edytowany przez Meszaroska: 19.01.2008 13:24 -------------------- ![]() Crucio! |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wyślijmy kogoś z magicznego na taki konkurs. 100%, że go rozwali.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak takie pytania są w Eureko, to my chyba jesteśmy na poziomie magisterki...
![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
Zeti |
![]()
|
W sumie fajnie. Tytuł pracy magisterskiej: "Wykorzystanie Najsilniejszych eliksirów w II wojnie z Voldemortem"
Tylko trzeba znaleźć promotora. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A Child CIĄGLE gada.
![]() to jakies pomowienie! ;c Ten post był edytowany przez Eva: 19.01.2008 15:38 -------------------- |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Widziałam tylko ostatnie pytanie =P ale i tak mnie rozbroiło =P
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
O dziewiętnastej mam studniówkę.
Oby było fajnie ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Pewnie nie bedzie, ale i tak mozesz sie dobrze bawic. Tylko na luzie i z dystansem do tego ;>
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Pewnie, że z dystansem. Co prawda tańczę poloneza w pierwszej parze, ale co mi tam :]
Swoją drogą czemu mówisz, że pewnie nie będzie? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
moja siostra tez ma dzis o 19
tanczysz z dyrektorką? ![]() -------------------- ![]() ha! |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Stetryczala Eva zlorzeczy.
Bedzie swietnie, zaufaj mi ![]() Napij sie, ale kapke. Nie za duzo. Tak na humor i sily do tanca. Koniecznie wez do tanca matematyczke/dyrektorke/katechetke czy costam ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Nie, z partnerką.
Miałem też tańczyć z nią walca, ale mi powiedziała, że nie umiem, więc nie tańczymy :| Faktycznie nie umiem. Timmy - lepiej nie. Mamy dyrektora, katechetka nie idzie, a nauczycielki same stare. Pomijając fakt, że bym się nie odważył :] Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 19.01.2008 17:42 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Czy tylko ja mam ochotę zamordować sąsiadów?
Niezwykle irytujące bestie... PIĄTY remont od początku grudnia. Zwariować można. Nie dość, że walą mlotkami i wiercą w godzinach 10:30 - 21:20, to jeszcze cały korytarz zastwili swoimi starymi meblami ![]() Jak im nie potrzebne, to od razu wywieźć, albo wynieść do zsypu, a nie, przejście ludziom utrudniać. Tym bardziej, że po remoncie sprzed pół roku do wczoraj stały jakieś deski. Oparte obok drzwi do mojego mieszkania. ![]() Dopiero, jak się tata zapytał, czy im te deski jeszcze potrzebne i czy naprawdę MUSZĄ tam stać, to je gostek zabrał. -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
to nie mieliscie tancow przygotowujacych?
u nas sie takowe odbyly i chlopcy szybko nauczyli sie podstawowych kroków. -------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Zakochana - współczuję
![]() Lilith - mieliśmy jedną lekcję kroku podstawowego w walcu i szło mi w miarę. Więcej nie było, tylko od razu na próbach: "Tańczcie, już wam pokazywałam, jak!". Problem w tym, że w ogóle nie słyszę rytmu w tym walcu. Ciągle wychodzi mi za szybko, bo nie mogę złapać rytmu. Naprawdę go w ogóle nie słyszę. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ktorego walca?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Nie wiem, jaki to był. Ale w refrenie miał "Ke sera, sera" :]
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
whatever will beeee, will beee
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
bo wiedeński jest trochę za szybki, jak się jeszcze angielskiego nie umie. tak przynajmniej u nas na zajęciach z tańca towarzyskiego wychodziło: nie zatańczysz ww, jak nie umiesz wa.
a poza tym to czemu studniowka jest raz w zyciu ![]() aha, i jeszcze jedno: polonez jest groovy ^^ -------------------- |
Zeti |
![]()
|
Rany, nie umiem dobrze tańczyć. Jakoś ta o, ale nie żeby dobrze. Jedyne co mi nawet spoko wychodzi, to belgijka, ale długo nie wytrzymuję.
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
tańczyliśmy belgijskiego na sylwestrze ostatnio: nie próbujcie tłumaczyć bandzie pijanych licealistów, w którą stronę skakać. doesn't work.
-------------------- |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Taniec belgijski straszliwie męczy...
A przy przechodzeniu to się nieźle pogubiłam kiedyś... Tak nawiasem, mógłby ktoś podać tytuł jakiejś piosenki, do której się to tańczy? Bo zapomniałam... -------------------- |
em |
![]()
|
klik
tekst: Laïs - ”’t Smidje” Wie wil horen een historie Al van ene jonge smid Die verbrand had zijn memorie Daaglijks bij het vuur verhit Was ik nog, nog met mijnen hamer Was ik nog met geweld op mijn aambeld ’k Geef den bras van al dat smeden Ik ga naar de Franse zwier ’k Wil mij tot den trouw begeven Nooit een schoner vrouw gezien Was ik nog, nog met mijnen hamer Was ik nog met geweld op mijn aambeld ’t Is de schoonste van de vrouwen Maar nooit was er zo’n serpent Nooit kan zij haar bakkes houden Nooit is zij eens wel content Was ik nog, nog met mijnen hamer Was ik nog met geweld op mijn aambeld Nooit mag ik een pintje drinken Nooit mag ik eens vrolijk zijn Nooit kan ik iemand beschinken Met een glaasje bier of wijn Was ik nog, nog met mijnen hamer Was ik nog met geweld op mijn aambeld ’k Geef den bras van al dat trouwen Werd ik maar eens weduwnaar ’k Zou mij in een hoeksken houden En mij stellen uit gevaar Was ik nog, nog met mijnen hamer Was ik nog met geweld op mijn aambeld Was ik nog, nog met mijnen hamer Was ik nog met geweld op mijn aambeld -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 15:18 |