Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
za firewallem jest juz tylko czarna dziura
<a historia fizyki jest bardziej krieg niz blitzkrieg. acz zdecydowanie mniej blitz> -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Rzeczywistosc? To stamtad pochodza goscie przynoszacy pizze?
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Zawsze zastanawialo mnie to, skad oni sie biora. Wiec moze jednak.. moze babcia miala racje..?
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
O dwunastej wybywam z domu i w związku z tym wstałem o dziewiątej tylko po to, by sprawdzić Find 815 i forum.
Jestem chorym człowiekiem ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Normalka. Ja zamiast 815 odnalazlem.. no wlasnie.. Ty tez to odnalazles Przemku?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
obudziłam się o 9.13, o 9.24 zadzwonił tata spytać, czy już się obudziłam, a ja pisałam wtedy pierwszego posta na forum.
jestem chorym człowiekiem? -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Dziś odnalazłem tylko kupę maili i wiadomość głosową :]
Ale wczorajsza gra była mocna. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 30.01.2008 11:32) O dwunastej wybywam z domu i w związku z tym wstałem o dziewiątej tylko po to, by sprawdzić Find 815 i forum. Jestem chorym człowiekiem ![]() zakładam, że nie grałeś w ogame? póki czynności związane z netem nie zajmuja Ci... może inaczej, jeśli nie układasz jakiegos planu dnia "pod" komputra to nie jest źle o/ -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Hm. Trochę to brzmi jak "póki nie pijesz więcej niż raz dziennie, nie jesteś alkoholikiem"
![]() Tak trochę a propos - jak najpóźniej w wakacje nie wymienię karty graficznej, to czegoś dostanę. Nie dość, że monitor się wyłącza (lub na przemian włącza i wyłącza) przy rozmaitych prozaicznych czynnościach, to jeszcze nie chce mi chodzić prawie żadna gra. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cisza na forum. Wracam do termodynamiki. Entropia brzmi seksownie i zachecająco o tej porze
Podobnie jak pare innych słów na E ;> Ten post był edytowany przez Child: 31.01.2008 00:50 -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
kurcze, o co może Childowi chodzić, ja nie mam pojęcia...a wy?
![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Etyka?
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
energia? elokwencja? establiszment? ewakuacja? er.. elekcja? kurde, mozliwosci jest duzo...
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Endodontyczne leczenie zgorzeli dwukanałowo?
To obok 'zatrucia zęba' moja ulubiona usługa srogo refundowana przez Narodowy Fundusz Zdrowia. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
kombinujcie
![]() a wlasnie - oto co sie dzieje, kiedy 'fizycy' [yhyhyhy xD] zaczynają snuć domysły, coteż moze byc na egzaminie. taki cytat zbiorowy: CODE 1. Obliczanie wartości średniej i dyspersji operatorów położenia i pędu dla zadanej funkcji falowej. 2. Stany związane w prostych potencjałach (studnia, delta Diraca) 3. Rozwiązanie zagadnienia początkowego dla swobodnego równania Schrödingera (ewolucja paczki falowej) 4. Rozpraszanie na prostych potencjałach (bariera, próg, delta Diraca) do 3. pytania jeszcze wyprowadzenie wzoru na rownanie schrodingera dla par elektronowych w nadprzewodniku. oszacuj wielkosc pola magnetycznego koniecznego dla rownoleglego ustawienia spinów atomów helu, rozwazajac atom jako oscylator harmoniczny Dziwne, ja miałem cynk, ze będzie analiza wieloparametrowego układu chaotycznego – poszukiwanie parametrów modelu dynamicznego z ostatniej chwili: jeszcze ma byc krotkie pytanie dotyczace pomiaru czasu życia transfotoików metodą dwuczęstotliwościowej modulacji amplitudy fali wzbudzającej w zol-żelowych czujnikach światłowodowych No i słyszałem, że będzie również liczenie macierzy 14X14 metodą degradacji Gaussa nie wspominajac o tensorach bezwladnosci i ruchach precesyjnych bąków w 5 plaszczyznach. no i jeszcze (ale to juz banał, nawet nie czytajcie bo i tak kazdy to umie :D) Udowodnij istnienie (lub nieistnienie) i gładkość rozwiązania równań Naviera-Stokesa w 3 wymiarach (przy rozsądnych warunkach początkowych i brzegowych). Jak już jesteśmy przy wielowymiarowości [czy jak to sie tam pisze;p], to nie zapominajmy, ze na 4.0 dobrze byłoby opanować jedną z M-teorii, teorie Horavy-Wittena. Zapewne wiecie ococho, ale pozwole sobie przypomnieć - 11 wymiarów wymaga tylko grawitacja (teoria ta wywodzi się z modelu supergrawitacji), natomiast tzw. oddziaływania cechowania (silne, słabe i elektromagnetyczne) zachodzą w hiperprzestrzeni 10-wymiarowej. W jej świetle wszechświat ma kształt dwóch dziesięciowymiarowych membran, które łączy odcinek z osobliwymi końcami o nazwie orbifold. Można to interpretować jako dwa 10-wymiarowe wszechświaty oddziaływujące między sobą za pomocą grawitacji, z których jeden to nasz wszechświat, a drugi składa się z ciemnej materii. pewnie nikt tego nie zrozumie - podobnie jak ja xD - ale i tak jest wesoło -------------------- |
Neonai |
![]()
|
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Właśnie się dowiedziałem, że jest Tłusty Czwartek.
Coś czuję, że mimo jutrzejszego wyjazdu na basen, nie schudnę ani grama ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Child |
![]()
|
o. w tlusty czwarek nawet studenci jedzą...
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Dwie ciekawostki z cyklu "Jak dobrze żyć na prowincji":
1. Podczas jednej z "filmowych nocy" w najbliższym kinie wyświetlane są jeden po drugim filmy "Piła" i "Piła IV" (brawa dla widzów, którzy się nie pogubią) 2. W tymże kinie nie ma planów wyświetlania wyczekiwanego przeze mnie filmu Cloverfield co najmniej do 02.03 ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ludwisarz |
![]()
|
Spoko, u mnie na wiosce jest film co 3 miesiace w Gminnym Osrodku Kultury
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja chciałam zawsze pójść do myślenickiej Muzy, a Mateusz tylko do multipleksów mnie zaprasza.
a w Muzie taki klimat, ze można Lapino wypić, a potem na patelnie pójść się całować. -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
bylam na patelni!
ale sie tam nie całowałam. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja się całowałam i Lapino piłam i to były piękne czasy ;]
a teraz tylko popkorn, cola i kawka w ekskluzywnej kawiarence. gdzie ta sucha kiełbasa z ogniska??? ![]() -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
nie to co w pieknym siedemdziesiątym szóstym, kiedy to jeszcze byliśmy młodzi... ;c
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
wypraszam sobie, w 76 to moja matka piła Lapino ;]
-------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 04.07.2025 19:10 |