Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
podobne odczucia miałem po 2,5 na czterech ;f
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
mam egzamin w urodziny :|
ale to moze być też bonus ![]() -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja też mam egzamin w Twoje urodziny, najcięższy :F
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
U nas koleżanka miała urodziny, egzaminator ze studentami zaśpiewał jej stolat a potem postawił 2. Cieszcie się.
-------------------- ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
to jest egzamin ustny w 4 oczy, wiec tego no
zadnej 2 byc nie moze ![]() -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja w Twoje urodziny bede pila Twoje zdrowie, o! ;>
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
jeszcze sie zastanawiam, czy nie pojsc jutro, ale jutro tylko do 'r' pytają
ale może sie wtrynię ![]() -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ej
![]() właśnie zamiast gardła znieczuliłam sobie język tantum verde ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Jak dobrze, że na forum wystarczą Ci palce!
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(em @ 04.02.2008 21:27) Z tantum verde uważaj, bo zawiera środek halucynogenny XD -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
teraz ma haluny, ze niby jezyk sztywny :P
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
phi
się możecie śmiać, ale na dłuższą metę to boli. a ja powinnam następną tabletkę brać ![]() -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja oficjalnie choruje, mam szkołe gdzieś i cały dzień byczę sie, oglądam CSI, LOST i PB, i siedzę na GG i Magicznym.
I mam 36,6 ![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Szczęściarz... A ja właśnie zmuszam mój zadek do ruszenia się z fotela i wywleczenia go na dwie godziny fizyki... :/
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale w środę już idę :/
I mam na jutro sprawdzian z chemii przełożony. Ale może nie będzie żle. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja mam ferie i glodna jestem. Ale do lodowki nijak isc bo jak powiem rodzicom ze juz wstalam to nie uwierza, a jak ze jeszcze sie nie kladlam to opier*ola.
-------------------- |
em |
![]()
|
ja mam egzamin za dwa dni i też do lodówki nijak iść, bo pusta.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
ja idę dziś do lodówki po drugie śniadnie, patrzę, a lodówka rozmrożona, pusto w środku, i tylko kartka, że mleko jest w kuchni, i żebym poszedł do drugiej lodówki.
W sumie t tylko kilka kroków dalej, ale się przestraszyłem, myślałem, że lodówka się zepsuła, albo nas z szynek i nabiału okradli... -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
O dżi i co by to było o_o ?
-------------------- ![]() |
Zeti |
![]()
|
Nie zjadłbym drugiego śniadania.
![]() Ale na szczęście zjadłem. ![]() Ten post był edytowany przez Zeti: 05.02.2008 11:37 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Eva |
![]()
|
Nie znam instytucji 2giego sniadania. Piersze juz nieco wychodzi z uzycia XP
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
pan dziś oblewa, więc nie idę na egzamin
wezmę go na urdziny jutro. -------------------- ![]() ha! |
Zeti |
![]()
|
O godzinie numer 10, lub 10 i pół piję sobie cherbatkę (specjalnie to ch zrobiłem, to nie jest zwykła herbata) i jem jakiegoś owoca, bułkę. Tak na dobry humor. Czasami nie jem w ogóle śniadania,tylko pije jakieś pepsi, lub coś takiego w szkole, ale to tylko w tedy jak w ciągu godziny od 07 rano do 08 muszę napisać rozprawkę na jakiś idiotyczny temat. Z zasady nie robię zadań z matmy, tylko czasami takie wypracowania z polskiego.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Zeti |
![]()
|
nie. to jest rozkładzie wakacyjny. czyli na co dzień w rozkładzie szkolnym wstaje w środku nocy.
A dziś już mi się spać nie chciało. ![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Lilith |
![]()
|
chlip
![]() -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 05.07.2025 08:26 |