Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Przemek, weź na luz i zdystansuj się
jesteśmy jedną Magiczną Rodziną ![]() i mamy Wielkanoc, radujmy się !!! ![]() -------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
PiSanki.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
o jaaaa. nie mam pisanek.
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja tez nie, bo ugotowałam nie te jajka co trzeba.
-------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
hyhy^^ mi to w ogole z glowy wylecialo.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Widzisz Child? Miło się pobawić w dobrego i złego policjanta, kiedy ja jestem tym dobrym =D
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
a podłoga czeka na umycie...
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Lilith |
![]()
|
a na mnie ksiądz w konfesjonale...
-------------------- ![]() ha! |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja muszę odkurzać
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja wlasnie skonczylam sprzatac. moj pokoj dawno nie pamieta kiedy byl tak czysty.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja takie gruntowne porządki robię tylko przed Bozymnarodzeniem i wielkanocą. Długo sie tak nie utrzyma
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
LilienSnape |
![]()
|
jakos tak lepiej w takim czystym pokoju sie siedzi. bez smieci na biurku. jeszcze tylko odkurzanie XD
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
właśnie się dowiedziałem, ze mam wyczyścić sztućce, nie no myślałem, ze to juz koniec
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
a przemek to mi z tymi swoimi pretensjami to Arzta przypomina. tylko ze kurde, Arzt zle skonczyl
![]() Hey, dude, you have some Arzt on you.. ja sie haha zbuntowalam i w pokoju mam przeuroczy syf. zjadlam pasztet rano i mozna powiedziec ze jestem wzglednie szczesliwa. a przynajmniej zaspokojone zostaly moje najpilniejsze egzystencjalne potrzeby. -------------------- |
Zeti |
![]()
|
też bym tak chciał
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
jak sie zestarzejesz tak jak ja to bedziesz mogl. zaaplikuj sobie tylko jakies trzeszczenie stawow, chore plecy i marudna wybranke :p wszyscy Ci beda wspolczuc i zrezygnuja z namawiania do sprzatania.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
ale na razie muszę kończyć odkurzać hlip
LilienSnape |
![]()
|
ja juz mam to za soba. i ide ogladac priosna. bo jestem delikatnie zacofana i jeszcze nie widzialam ani jednego odcinka;p no .
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
jestem niefajny. nie umiem prasować. nie chce mi się zmywać podłogi. piszczel mnie boli od wczorajszej gry w piłkę. pratchett i jego 'piąty elefant' czekają na mnie na półce. zjadłem wczoraj pyszną tartę migdałową z budyniem waniliowym, rodzynkami i jabłkami. mam ochotę na więcej, ale już jej nie ma.niefajnie.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja koncze kampanie w HoMM5;P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Zeti |
![]()
|
a mi się od dwóch tygodni nie chce obejżeć dema Heroes V
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
grajcie w WoW'a
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
cóż to ten WoW?
No można jeść mięcho! Byłem w kościele, pysszzna kiełbasa -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
World of Warcraft.
QUOTE a przemek to mi z tymi swoimi pretensjami to Arzta przypomina. tylko ze kurde, Arzt zle skonczyl Ja, w przeciwieństwie do niego, nie zamierzam już udawać, że znam się na czymś, na czym się nie znam. Z niepokojem obserwuję śladowe ilości sensu obecnego w tym temacie, jak również nieznacznie większe ilości logicznej rozmowy. Oby to jak najszybciej się skończyło. Świąteczna ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 12:55 |