Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Dziękuję.
Jednak i tak zostaję przy swojej wodzie niegazowanej z lodem ;] -------------------- she wolf.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja mam za bardzo slowianska dusze. Musze jechac na wolin i kupic jakis.. karton, skrzynke, cysterne.. oj tam dobry miod robia.
-------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja jem zimne spagetti.
-------------------- she wolf.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Eva @ 21.04.2007 11:55) Ja mam za bardzo slowianska dusze. Musze jechac na wolin i kupic jakis.. karton, skrzynke, cysterne.. oj tam dobry miod robia. jak sie uwentualnie zdecydujesz to moge Cie zapoznac z kumplami - byli rok temu. znajomosci juz jakies mają, a z butelek po piwie pili spiryt, miod i Swaróg wie co jeszcze xD-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hrhrhr zglosze sie.
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
domowe przeczkole, na stole dwa jabole, i ja je wole!
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
nie chce mi sie spac. a jutro trza wstac o 6 zeby sobie californie obejrzec. o!
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Eva @ 21.04.2007 12:55) Ja mam za bardzo slowianska dusze. Musze jechac na wolin i kupic jakis.. karton, skrzynke, cysterne.. oj tam dobry miod robia. polecam, wspaniala atmosfera. -------------------- |
Eva |
![]()
|
No ja wiem, luby tam sobie biegal z mieczykiem i za drobna oplata robil sobie zdjecia z turystami.
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
o. trza isc spac. bo jutro z samego rana na zlot moturow XD
lans bauns . -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z pamietnika gracza WoW: Przeprowadzilem nubków przez Ragefire Chasm i przelecialem przez Wailing Caverns. Spaaac [;
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
spoko, ja siedze i gram w chomiki.
|
Zeti |
![]() ![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie chomiki???
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
żywe
;p -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
I pewno żuca się nimi do celu?
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PotterBart |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 06.05.2006 Skąd: Janów Lubelski ![]() |
blablabla
![]() fajny temat!! -------------------- [I]Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony...
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Na bziuumie posty nie dodają się do licznika, mój drogi. I nawet w durnym temacie wypada używać opcji "edytuj"
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Twój stary to durny temat.
![]() Zeti - no co ty. Nimi się do celu RZuca. A tak w ogóle, najśmieszniejsza rozmowa, jaką ostatnio czytałem: MG (Mistrz Gry): Idziesz przez las. G: Jest jakiś mech na drzewach? MG: Tak G: Wsiadam do mecha i rozwalam las. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
odpowiada sie 'z Twoja stara' xD
-------------------- |
hazel |
![]()
|
Ech, ta dzisiejsza młodzież...
Cholera, myszka mi się spsuła. I skąd ja wezme teraz 15 zł na nową. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Zeti |
![]()
|
QUOTE Zeti - no co ty. Nimi się do celu RZuca. Zawsze mi się myliły niektóre wyrazy. ![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
LilienSnape |
![]()
|
myla.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
myla?
Niech będzie mylą -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 00:21 |