Nabijanie Postów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nabijanie Postów
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Umarlam:
http://img175.imageshack.us/img175/1254/spartaniefy6.jpg Stało to to na chodniku na przeciwko Galerii Krakowskiej, obstawione zniczami (kilkoma) i mnie podstepnie zaatakowało. Ten post był edytowany przez hazel: 22.09.2007 12:59 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ostre! Xd
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Forum wymarło.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sobota wieczor :C
ide wymierac z innymi -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 22.09.2007 19:46) weekend ziom. nie ma czasu na zajmowanie się jakimś magicznym ;) -------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ja wczoraj tak wymierałem, że przez następny tydzień co najmniej będę nie-wymierał. Antybiotyk, zapalenie ucha i gardła
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
matips |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 428 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: z krainy Mordor Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja bym powiedział, że wymiera
-------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
urząd miejski się spalił. tzn dach i poddasze, ale zawsze to jakis cieplejszy akcent na zakonczenie lata [;
-------------------- |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Child, oni grilla sobie robili i im nie wyszło
![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Doprowadziłem się do stanu, w którym nie mogę się pochylić, bo od krzyża przez całą prawą nogę przebiega mi paraliżujący ból.
Proszę o współczucie. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Współczuje
![]() To jak już jesteśmy w kąciku użalania się to powiem straszną rzecz - nie mam gdzie mieszkać w Toruniu ![]() ![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Może moi rodzice mają kogoś znajomego w Toruniu. Zapytam ich.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a ja mam dziś od 6 rano przypływ optymizmu i nie będę narzekać na razie
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Przemek, Ty uważaj przed tym komputerem, bo jeszcze umrzesz.
W Japonii to ponoć nagminne, czy tam w Chinach. W każdym razie skośnoocy umierają jak muchy od siedzenia kilkadziesiąt godzin przed komputerem. -------------------- ![]() ha! |
Golden Phoenix |
![]()
|
Przemek, dziękuję Ci za chęć pomocy, ale największym problemem w moim szukaniu mieszkania jest to, że mam chłopaka, z którym chciałabym mieszkać, a nie każdy się na to zgadza...
-------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
No to faktycznie problem.
QUOTE Przemek, Ty uważaj przed tym komputerem, bo jeszcze umrzesz. W Japonii to ponoć nagminne, czy tam w Chinach. W każdym razie skośnoocy umierają jak muchy od siedzenia kilkadziesiąt godzin przed komputerem. Prędzej skończę na wózku. Wszystko ku temu zmierza. W wakacje był taki moment, że nie mogłem chodzić z bólu. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
oo, jaka to chorooobaa? wymienmy sie doswiadczeniami. albo przyjdz do mnie, pokaze Ci moja kolekcje lekow
![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Z tego, co mi wiadomo, żadna choroba. Z braku ruchu po prostu. Od siedzenia.
To naprawdę boli. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
To teoretycznie tez powinnam miec cos takiego :P
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Może masz po prostu nieco więcej ruchu.
Albo mocniejszy kręgosłup. :] Fcuk, teraz boli w dwóch miejscach. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ej. ja miałam się jutro przeprowadzać, a tu dupa, zapalenie gardła i absolutny nakaz siedzenia w domu i łykania antybiotyku.
ale ułożyłam sobie plan studiów właśnie i zapytuję: czy 30h tygodniowo i kwadrans to dużo? ![]() -------------------- |
Golden Phoenix |
![]()
|
Ja będę miała ok. 40h, więc nie wiem czy 30 to dużo czy mało
![]() -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Jak w liceum, Em. Więc nie tak źle.
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja miałam 35 na pierwszym semestrze. Po wykreśleniu zbędnych zostawała całkiem przyzwoita liczba godzin.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Przemku - 30 godzin 60-minutowych.
![]() No, to dopiero jak dorzucę sobie kurs z anglistyki i jeszcze jeden z edytorstwa to będzie napakowany plan. pocieszające ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:31 |