Co z sowią pocztą?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Co z sowią pocztą?
Hagrid |
![]()
|
||
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam je w e-mailach jeszce niektóre nieprzeczytane do tej pory. Dobrze, jednak ,że czas powrotu już się zbliża. Chociaż jestem ciekawy czy przed wakacjami Sowia poczta znów ruszy? -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
||
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam all Sowie Poczty od połowy 2001
roku, czyli odkąd się zapisałam ...
Nawet z jakiejs wczesniejszej strony, gdzie zapisałam się przed Eliską ;P Pamiętam jak umieszczono mój mail w SP ... ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
||
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
No to czekamy ![]() Ja niestety nie mam już rzadnych Sowich Poczt ![]() ![]() |
||
Draco |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czymże jest tajemnicze SP? ![]() |
||
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
domyslam sie ze to Sowia Poczta
![]() |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybaczcie za to głupie question, ale
skojarzyło mi się ze Szkołą Prefektów, więc wolałem zapytać...
|
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Spox Dracejszyn, mi sie tez na poczatku
skojarzylo ale potem spróbowałam pomyśleć (żeby nikt nie posądzał
mnie o myślenie)
|
Draco |
![]()
|
Mysle, że temat został jak na razie
wyczerpany.
Gdyby coś to - soon :-) |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tej chwili już doprawdy nie mam
pewności....Czy sowia poczta działa?
Mój e-mail jest na liście( co potwierdził mi dzisiaj komunikat) ale nic nie dostaję... Czy redakcja myśli o kontynuacji SP? -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Marionetka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja się zapisałam półtora roku temu i też od
tej pory nie dostałam ANI JEDNEJ sówki.
-------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
narazie sowia poczta nie bedzie dzialala.
|
Tom |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szkoda...
ehh, pamietam jeszcze czasy gdy poczte rozsylala Lotoska... Wtedy bylo inaczej... A ja ostatniego lista dostalem 28 wrzesnia 2002 ![]() |
Madzia K. |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 06.07.2004 Skąd: Katowice ![]() |
Dwa lata temu zapisałam się do sowiej poczty i niedostałam ani jednego listu!!!
![]() -------------------- My secret
|
ala |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 24.10.2005 ![]() |
co się dzieje ,, nic w ogóle nie dostaje" ( chodzi o sowią pocztę)
|
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tego co wiem, Sowia Poczta tak szybko nie zadziała. Niestety, nie wiem dokładnie... Skontaktujcie się z kkate.
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Sowia poczta była... skrypt działał, chociaż zdarzały się błędy... ale to nie ja odpowiadałam za jej wysyłanie (po prostu nie dałabym rady), lecz Guardian. On tez z tego co wiem za dużo czasu nie ma, nie wiem, co teraz się dzieje.
-------------------- just keep dreaming.
|
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sorry - postaram się wysyłać Sowią Pocztę systematycznie raz na tydzień...
Zaczynam od dzisiaj! ![]() -------------------- |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
co z sowia poczta??? jak to co dziala!!! ja dostalam dzis swoja pierwsza sowe
![]() ![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
domka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 01.03.2006 ![]() |
ja również zapisałam się bardzo dawno i jak dotąd dostałam tylko reklamę 6 części
|
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(domka @ 01.03.2006 20:47) Sorry!! Poprawię się - przynajmniej się postaram! ![]() -------------------- |
Hagrid |
![]()
|
Najlepiej będize jak znajdziesz jakąś osobę-pasjonata, kiedyś ktos tak działał, zbierał e-maie przesłane do redakcji i potem ciekawe wypowiedzi dawał w sowiej poczcie, pamietam że były tam coś takiego- potteromaniacy pisali swoje adresy i mogli korespondować;d Tak to jest z tym zaczynaniem od początku, dlatego najlepiej znaleźć konkretna osobę do tego potem dać newsa i ruszyć z kopyta.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Guardian |
![]()
|
Problem nie leży w braku czasu czy emaili - w bazie sowiej poczty jest ich 7 tys.- problem lezy w serwerach - serwerownie traktują wysyłanie seryjnych emaili jako spam - zatyka to im serwer i reakcja jest natychmiastowa - kasowanie konta - czasami bez uprzedzenia - zdażyło sie to nam 2 razy.
Efektem jest wylądowanie z sowią pocztą na osobnym serwerze w Łodzi - niestety i tu sa problemy np. od miesiaca albo lepiej przenieśli się na inny serwer zapominając o odtworzeniu konta - potem mieli 2 tygodnie wakacji i dopiero teraz odtwarzają. Na inny serwer nie ma co przenosić bo i tak potraktuja to jako spam. Więc mam nadzieję, że w tą sobotę wznowi działalnośc Sowia Poczta! A tak w ogóle to dzięki za zainteresowanie - zawsze uważnie czytam takie tematy! -------------------- |
Guardian |
![]()
|
Miło jest poinformować Was, że znowu zadziałała magicznie Sowia Poczta - miejmy nadzieję, że tym razem kłopoty będą nas omijać dłużej niż ostatnio!
-------------------- |
Iwan_1992 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 02.01.2007 Skąd: Będzin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajnie że sowią pocztę reaktywowano. Tylko gdyby trochę częściej dochodziła.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 10:17 |