oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Mam tak, że czerwienieją mi usta
Robią się szersze I wdrapują na policzki pazurem w uśmiech I mam tak, że chodzę do głupich ludzi pytać, co zadano z matematyki i głupieję, bo przychodzą odpowiedzieć. Mam tak, że fruwam w kółko z harcerzami I zakręcam się ogonem I tańczę na szlakach W słońcu i trawie I bardzo się śmieją ludzie z miłości. Mam tak, że ryczę, jak zraniony jeleń. Ale cicho, to nie przez Ciebie. |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwsze cztery linijki napawaly mnie nadzieją odległo-abstrakcyjną, a potem wsunela sie cicho matematyka i powialo codziennoscia, ale... Zadziwiajaco milo, troche zabawnie, a przede wszystkim niesztucznie i bardzo lekko.
Tylko koncowka, z tym calym jeleniowym ryczeniem do mnie nie przemawia. Gdzie jest rym w drugiej zwrotce? Bo czuje sie jakas plynnosc, ale nie moge jej znalezc. Jakis najmniejszy slad podobnego brzmienia... W kazdym razie, chyba jestem na tak ![]() Ten post był edytowany przez Rookwood: 03.04.2007 21:55 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:27 |